Search

Photos: Τσέκαρε το πρώτο εισιτήριο του Κυπέλλου Ξάνθης η Ασπίδα με νίκη επί του Απόλλωνα !

Με τον Ανδρέου να σκοράρει στο πρώτο μέρος η Ασπίδα Ξάνθης διπλασίασε της νίκες επί του Απόλλωνα Ξάνθης και έτσι έγινε η πρώτη ομάδα που τσέκαρε το εισιτήριο της για τα ημιτελικά του θεσμού, επικρατώντας με 1-0 στο ΔΑΚ και 4-2 στο συνολικό σκορ στα δύο παιχνίδια.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έχοντας το πλεονέκτημα απο τη νίκη με 3-2 στο πρώτο ματς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας αρκετές ανάσες σε βασικούς παίκτες ενόψει Εθνικού, ενώ με ελλείψεις αγωνίστηκε και το νεανικό σύνολο του Δημήτρη Μπακάλογλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 43′ ο Μανώλης Ανδρέου με σουτ απο κοντά μετά απο μπαλιά του Κατσή, σε ένα ματς με λίγες φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας με βοηθούς τους Φώτη Καμπερίδη και Θανάση Βερνέζη της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Κασαμπαλής, Σάββογλου, Κοντογιαννίδης, Χριστοφορίδης, Μερακλής, Νταμπανλής(76′ Παπαδόπουλος), Κατσής(46′ Ζώτος), Δογανίδης(46′ Πεντεζίδης), Κούπας, Χατζηπαρασκευάς, Ανδρέου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Φιλτανίδης, Γκριγκοριάν, Σελβίδης, Αραβίδης, Ιωαννίδης, Ξιμιτίδης(55′ Φραγκόπουλος), Βίντος, Μπαργκάν, Μαγδαλιανίδης(75′ Μαρκοσιάν), Ντζομιάδης(48′ Λαζαρίδης), Περτσανίδης(60′ Γατσέλος).

Share it