Search

“Καθάρισε” στο δεύτερο και βλέπει ημιτελικά ο Εχίνος Σπορ!

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε ο Εχίνος Σπορ που επικράτησε με 2-0 της Κεσσάνης Ερασμίου στο πρώτο παιχνίδι των δύο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Εχίνου σε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες αξιοσημείωτες φάσεις κατάφερε να πάρει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα δύο τερμάτων που τον καθιστούν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση  για ακόμη μια φορά στην ιστορία του στους “4” του θεσμού.

Στο 57′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο εκ των κορυφαίων του Εχίνου, Παναγιώτης Χατζηνίκος ανετράπη απο τον Σανικιώτη με τον Βασίλη Ουζουνίδη να καταλογίζει πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γαβρίλος Ευθυμιάδης που ευστόχησε για το 1-0. Οι δυο τους ήταν  πρωταγωνιστές και στην φάση του 80′ με τον Ευθυμιάδη να κάνει την ασίστ και τον Χατζηνίκο με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο επαναληπτικός είναι  προγραμματισμένος για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Εράσμιο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Σαββόγλου.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Αμούτσκα(82′ Σεφέρ), Τσαούς(53′ Καδρή), Κουράκ, Μπάτζιος, Καδρής, Ιντζέ Καρά, Πετρόφ, Ευθυμιάδης, Χατζηνίκος(86′ Ντελή Χουσεΐν Μ.), Καμπούρ(60′ Ντελή Χουσεΐν Ε.), Κιοσέ

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Σανικιώτης, Γκρίτζιος(68′ Αποστολίδης Δ.), Κλειτσιώτης, Γούλας Χ., Πουρναράκης, Τζιρίδης, Βελή Ογλού Μ., Γούλας Ε.(77′ Αποστολίδης Χ.), Γκασπαριάν(63′ Σερίφογλου), Κιαχίδης, Θωμόγλου.

Share it