Search

Με επιστροφές μπήκε σε ρυθμούς Ολυμπιακού η Ξάνθη! Δεν ζήτησαν εισιτήρια οι “ερυθρόλευκοι!!!

Η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Super League «Σουρωτή».

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και την ευκαιρία για ξεκούραση, η ξανθιώτικη ομάδα κινείται σε ρυθμούς Ολυμπιακού ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα. Ασκήσεις αποκατάστασης για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στις ασκήσεις τακτικής.

Η ομάδα της Θράκης μετά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις την Κυριακή (9/12, 15:30). Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεσή του τον Δήμο Μπαξεβανίδη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ ο Σαλιμό Συλλά συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Ντε Λούκας και Φασίδης είναι τραυματίες και όπως όλα δείχνουν θα είναι εκτός απροόπτου οι μοναδικοί απόντες.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει απο την συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας του Κυριακάτικου αγώνα, είναι το γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” επισήμως δεν ζητούν εισιτήρια, φοβούμενοι επεισόδια που μπορούν να φέρουν τιμωρία μια και είναι υπότροποι, και πλέον είναι στο χέρι της ξανθιώτικης ομάδας να αποφασίσει σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Μάλιστα την Τετάρτη αναμένεται και επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ξάνθη για την είσοδο στο γήπεδο, και αν τελικά στο Κυριακάτικο ματς θα δώσουν το παρών μόνο οι κάτοχοι διαρκείας που είναι το ποιο φυσιολογικό η αν η ομάδα της Θράκης θα διαθέσει εισιτήρια μόνο για συγκεκριμένη θύρα για μεμονωμένους φιλάθλους.

Share it