Search

Θαλασσινός: “Ο Μάνταλος είναι υπάλληλος της ΑΕΚ, ο Ντέμης ΟΧΙ”

Θέση στις αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ, κατά του άλλοτε εμβληματικού ποδοσφαιριστή και “σημαίας” του συλλόγου, που λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι απ’ τον κόσμο της “Ένωσης”, πήρε ο  Παντελής Θαλασσινός.

Ο γνωστός για τα “κιτρινόμαυρα του αισθήματα”, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, εναντιώθηκε στις επιθέσεις που δέχεται ο Νικολαϊδης, θυμίζοντας στους ομοϊδεάτες του κάποια απ’ αυτά που έχει προσφέρει στην ΑΕΚ ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής. Καταληκτικά, και σχετικά με το θέμα της άρνησης του Μάνταλου να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη και στο πως παρουσιάστηκε απ’ τα “κιτρινόμαυρα” Μ.Μ.Ε., ο Θαλασσινός προέβη σε μία “ιδιαίτερη” σύγκριση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παντελή Θαλασσινού στο προφίλ που διατηρεί στο facebook:

Ποιός κατήφορος και τι προδότης ρε παιδιά? Σιγά μη δωσει ο Ντέμης εξηγήσεις για το πόσο ΑΕΚΤΖΗΣ είναι… Μαθήματα ΑΕΚοφροσύνης, ο Ντέμης? Οταν με ταμείο μείον πλήρωνε τα πρόστιμα, και τις αποζημειώσεις του πλιάτσικου και της φωτιάς του ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, τότε ήταν ο δικός μας άνθρωπος? .. Όταν έβαζε απ την τσέπη του, (όχι μονο αυτός) για να δοθεί προκαταβολή, σε Σορεντίνο, Τσιρίλο, Τόζερ, Ράμος, Αρουαμπαρένα, και λόγω χαρακτήρα και φιλίας, ήρθαν πίσω όλοι οι φίλοι του μέγιστοι Δέλλας, Ζήκος, Κατσουράνης..και τα βαλε με τα δις του Κόκκαλη κ των άλλων, ήταν η προεδράρα κι ο τρελλός ΑΕΚτζής? Κρίμα να κρίνετε εκ του ασφαλούς.. Αυτό μόνο.. Όλες τις σημαίες, τους βγάλατε προδότες… Τι ψέμματα? Ας μας πείτε τότε που ήρθε προπονητής ο Σαβέφσκι με το Γκέραρντ, τι απαξίωση έφαγε.. Ο Νικολάου ως πρόεδρος… ο Στέλιος Μανωλάς ως «θείος».. Κρίμα ρε ΑΕΚΑΡΕΣ .. Ο Μάνταλος που τον κάνατε πρωτο θέμα, είναι υπάλληλος της ΑΕΚ ο Ντέμης ΟΧΙ..

Share it