Search

“Έσπασε” το όριο των 100 αγώνων στην Super League o Χασάν Κούλα!

Μια χρονιά που εξελίχθηκε αρκετά δύσκολα φαίνεται πως ολοκληρώνεται με τον ιδανικό τρόπο για τον διεθνή Ξανθιώτη επόπτη, Χασάν Κούλα που έχει επιστρέψει για τα καλά στους ορισμούς και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έπιασε τα 100ματς και την Δευτέρα το ξεπέρασε φτάνοντας τους 101 αγώνες στην Super League!

Ένα ιστορικό και δύσκολο, ειδικά όπως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια η Ελληνική διαιτησία, κατέρριψε ο Χασάν Κούλα με τον Θρακιώτη διαιτητή να “σπάει” το φράγμα των 100 αγώνων στην Super League με την παρουσία του ως Α’ βοηθού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως σε ματς του Παναιτωλικού ήταν και το πρώτο του ματς στην μεγάλη κατηγορία, όταν στις 17 Σεπτεμβρίου του 2011, ο 31χρονος τότε Χασάν Κούλα όντας μέλος της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν βοηθός στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό, με νικητές τους φιλοξενούμενους με 2-3.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Θρακιώτης διεθνής επόπτης έπιασε τα 100 παιχνίδια παραμονή των γενεθλίων του(26/11 του 1980), στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Στην 7χρονη καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κούλα Χασάν που θεωρείται και είναι απο τους κορυφαίους επόπτες της χώρας, αυτό φαίνεται και απο τους συνεχείς ορισμούς του απο την UEFA σε υψηλού επιπέδου αγώνες και συνολικά έχοντας παραστεί 36 επίσημα ματς.

Παράλληλα έχει οριστεί σε όλων των ειδών τα ντέρμπι, με τα ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός να έχουν την μερίδα του λέοντος με 8 φορές, ενώ 4 φορές έχει οριστεί σε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, 3 σε ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ενώ 2 στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ενώ να σημειώσουμε πως πέρα απο τα 100ματς πρωταθλήματος έχει πάνω απο 30 παιχνίδια Κυπέλλου, εκ των οποίων τα 6 σε ημιτελική φάση.

Μετά απο ένα δύσκολο καλοκαίρι, οπού ο ξανθιώτης επόπτης κόπηκε για πρώτη φορά σε τεστ, και επέστρεψε δριμύτερος περνώντας με άνεση στην δεύτερη ευκαιρία που πήρε απο την ΚΕΔ, επιστρέφοντας στους πίνακες της μεγάλης κατηγορίας και φυσικά παραμένοντας διεθνής

Share it