Search

Photos: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Δόξας Προσκυνητών ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Την νίκη με 3-0 επί της Δόξας Προσκυνητών κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γαλανόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, φρόντισαν να καθαρίσουν από το πρώτο μισάωρο την υπόθεση νίκη, διατηρώντας απλά στην συνέχεια το υπέρ τους αποτέλεσμα. Από την άλλη η Δόξα έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν της επέτρεψε στην συνέχεια να διεκδικήσει κάτι από αυτό το ματς. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Κώστας Κάρδαρης που κάλυψε πολλά χιλιόμετρα σε άμυνα και επίθεση και σέρβιρε έτοιμα τα πρώτα δύο τέρματα στον Ρομπέρ, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και το πρώτο τέρμα του Παπαγεωργίου με την φανέλα του Μέγα!

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό όταν ο Κάρδαρης με φοβερή μεταβίβαση με το εξωτερικό, βρήκε τον Ρομπέρ που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 20′ το σουτ του Γάλλου χαφ σταμάτησε στον Κολτσίδα, όμως δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος μετά από συρτή σέντρα του Κάρδαρη έκανε το 2-0. Στο 28′ ο Κολτσίδας έκανε νέα απόκρουση σε σουτ του Αντωνιάδη, με τον τελευταίο πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33′ να σερβίρει έτοιμο τέρμα στον Παπαγεωργίου, ο οποίος με κοντινή προβολή πέτυχε το 3-0.

Στο 47′ το σουτ του Ζάνταλη από πλευράς Προσκυνητών δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 64′ ο Αντωνιάδης βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Δραγανίδη, που δεν κατάφερε να τελειώσει ιδανικά την φάση. Στο 68′ το σουτ του Αντωνιάδη πέρασε άουτ και στο 70′ το σουτ του Μεμέτ Νετζατί απόκρουσε ο Κολτσίδας. Στο 77′ το σουτ του Ταβασίδη κατέληξε ψηλά άουτ, στο 82′ το φάουλ του Γιαννακιτσίδη πέρασε έξω από τα δοκάρια, στο 88′ το σουτ του ίδιου σταμάτησε στον Κολτσίδα και στο 90′ το σουτ του Τριαντόπουλου έφυγε λίγο άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δανδανίδης που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Δοδόγλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Κάρδαρης, Δημητριάδης (46′ Μεμέτ Νετζατί), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης (68′ Γκιρετλί Ναζήμ), Γιαννακιτσίδης, Ντεμιρτσίδης, Παπαγεωργίου (57′ Χουσεΐν Ανούλ), Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Κολτσίδας, Σωμαράκης, Κούκος (64′ Καρατζίδης), Αμέτ Μουμίν, Ζάνταλης, Κολάτσος, Κατσιάκος (46′ Λουκίσσας), Γεωργοσούλης (73′ Ταβασίδης), Καραβέτης, Τριαντόπουλος (46′ Αλεξίου), Λιάγκης.

Share it