Search

Στο Final 4 του Κυπέλλου Κύπρου μετά από 13 χρόνια ο ΑΠΟΕΛ του Κασαμπαλή!

Αντάξιος των περιστάσεων και της βαριάς του φανέλας ο ΑΠΟΕΛ ήταν άψογος στο κρίσιμο του ραντεβού στον επαναληπτικό κυπέλλου απέναντι στη Ανόρθωση μέσα στο Θεμιστόκλειο.

Με 1-3 σετ (22-25, 14-25, 25-21, 16-25) και σχετική ευκολία η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Εβρίτης πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής, νίκησε την Ανόρθωση και πανηγυρικά πήρε τη πρόκριση για το Final 4 μετά από 13 χρόνια. Εκεί, στη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ που παρέα με τον Παφιακό, την Ομόνοια και τη Αναγέννηση Δερύνειας αναμένεται να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ δυνατά και παρ’ ότι στο πρώτο σετ βρισκόταν πίσω στο σκορ, το ανέτρεψε και το πήρε με 22-25. Στο δεύτερο σετ, ήταν καταιγιστική και με μεγάλη άνεση το πήρε με 16-25. Στο τρίτο σετ τα πολλά λάθη επέτρεψαν στην Ανόρθωση να πάρει το σετ με 25-21. Το τέταρτο σετ ήταν πανομοιότυπο και στους ρυθμούς του δεύτερου, με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει ότι θέλει και να παίρνει το σετ με 16-25 και τον αγώνα με 1-3.

Ανόρθωση (Γιαπάνης): Αμπουίλα, Παγιάν, Στρουγκάρεβιτς, Παναγιωτίδης, Κοντός, Σαββίδης, λ: Χαραλαμπίδης (Χατζηδημητρίου, Χριστοφόρου, λ2: Μιλτιάδους)

ΑΠΟΕΛ (Λοΐζου): Κασαμπαλής, Χάλαντα, Ράμμα, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Δημητρίου, λ: Παντελή (Αβερκίου, Γκιργκις, λ2: Κυθραιώτης)

Share it