Search

Photos: Πήρε φόρα ο Άρης Αβάτου που…παρέσυρε στο διάβα του και το Σιδηρόκαστρο!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Άρης Αβάτου και το έδειξε και κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, τον οποίο η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 2-0 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας!(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιώργου Μαραντά μπορεί να μην είχε της πολλές ευκαιρίες όμως είχε υψηλά ποσοστά κατοχής έχοντας επιβάλει πλήρως την κυριαρχία της. Με την πίεση απο το πρώτο λεπτό να είναι έντονη το γκολ ήταν θέμα χρόνου, και έτσι συνέβη στο 20′ όταν μετά απο κόντρα σε αμυντικό η μπάλα στρώθηκε στο Νίκο Κρασώνη που με δυνατό σουτ στο όριο της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα του Τσίντσαρη για το 1-0. Στην φάση που ήταν και η ποιο αξιόλογη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μπήκε ποιο επιθετικά θέλοντας να “καθαρίσουν” απο νωρίς το ματς, όμως ούτε ο Γκέκας στο 50′, ούτε ο Δόντσος στο 53′ κατάφεραν να σκοράρουν. Ενώ στο 57′ σημειώθηκε και η μοναδική ευκαιρία του Εθνικού με το σουτ του Νικολαίδη να μην βρίσκει στόχο. Στο 68′ η ομάδα της Ξάνθης άγγιξε το γκολ όμως το σουτ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 74′ η εξαιρετική κεφαλιά του Μίλλερ πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Και αφού το γκολ δεν ήρθε απο προσπάθειες των γηπεδούχων ήρθε στο 78′ το… δώρο του τερματοφύλακα του Εθνικού που έχασε την μπάλα απο τα χέρια του με τον Σαρηγιαννίδη απο κοντά να κάνει το 2-0. Μετά το γκολ που “καθάρισε” το ματς ο ρυθμός έπεσε, ενώ προς το φινάλε λίγο έλειψε να…ανάψουν τα αίματα με δύο δυνατά μαρκαρίσματα.

Το τελευταίο σφύριγμα του Τσιάρα βρήκε τον Άρη Αβάτου να σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς, κάνοντας το 3/3, και πλέον έχοντας το ερχόμενο Σάββατο(8/12) εντός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει την άνοδο στην τρίτη θέση. Απο την άλλη το Σιδηρόκαστρο έμεινε στους 8 βαθμούς και πλέον ο Εθνικός έχει μπροστά του τον “τελικό” με Πανσερραϊκό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιάρας με βοηθούς τους Βερνέζη και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας.

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Γκέκας(79′ Μελισσόπουλος Μ.), Δόντσος, Σιχλοιμίρης(61′ Παπαδιώτης), Κοτόπουλος Π.(53′ Σαρηγιαννίδης), Κρασώνης(61′ Ζωσιμίδης).

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσίντσαρης Δ., Τσίντσαρης Ι.(65′ Παρούκας), Τοπάλ(65′ Καραχάλιος), Καρυπίδης(77′ Τσιάτμας), Σαμαράς Κ., Σπανίδης, Νικολαϊδης(82′ Γερμανλής), Ράτσικας, Γεράκης, Τσεμπερίδης, Αβράμης.

Share it