Search

Στις Βασίλισσες το Θρακιώτικο γυναικείο ντέρμπι με την Ροδόπη 87! (+pics)

Οι Βασίλισσες της Θράκης ήταν οι νικήτριες στο γυναικείο Θρακιώτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, κόντρα στην Ροδόπη 87.

Οι Ξανθιώτισσες κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0, χάρις σε δύο τέρματα που πέτυχαν σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης, με τις Κομοτηναίες να μην καταφέρνουν να βρουν στην συνέχεια πολλές απαντήσεις στο επιθετικό κομμάτι. Στο πρώτο μέρος η γηπεδούχος είχε την υπεροχή που αποτυπώθηκε και στο σκορ της ανάπαυλας, ενώ στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, με την μεγαλύτερη ευκαιρία του να ανήκει στην φιλοξενούμενη.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Κυριαζίδου με μια φοβερή σέντρα σουτ αλλά και με λίγη δόση τύχης, πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα της Γιώρκα για το 1-0. Στο 5′ το σουτ της Κυριαζίδου πέρασε άουτ, ενώ στο 10′ η Μπουρντούνη μπλόκαρε το σουτ της Τσουκαλά. Στο 12′ το σουτ της Κατσαρού δεν βρήκε στόχο και στο 23′ η Ναλμπάντη έσωσε την ομάδα της, απομακρύνοντας με κεφαλιά πάνω στην γραμμή το σουτ της Τσουκαλά. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου η γηπεδούχος ξαναχτύπησε. Η Μετοικίδου εκτέλεσε ένα κόρνερ, η Γιώρκα δεν υπολόγισε καλά την τροχιά της μπάλας και η Κατσαρού με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Στο 67′ η Ροδόπη 87 έχασε τεράστια ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν η Θεοφίλου βρήκε με ωραία μεταβίβαση την Μπασούρη, το πλασέ της οποίας, από πλεονεκτική θέση, πέρασε έξω από τα δοκάρια. Στο 78′ το σουτ της Γεωργαλή δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 90′ η Γιώρκα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ της Μετοικίδου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου που είχε για βοηθούς τον Παστιάδη και την Νικολαΐδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βασίλισσα Θράκης: Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Σταύρου (80′ Γκιούγκη), Κατσαρού, Σότο Γκονζάλες (85′ Παπαδοπούλου), Ευθυμιάδου (67′ Γεωργαλή), Μαυρομάτη (88′ Καζαντζίδου), Μετοικίδου, Βλάχου, Κυριαζίδου.

Ροδόπη 87: Γιώρκα, Σχίζα, Δαγκλή, Κακόψητου (81′ Πολυδώρου), Γεωργαντά, Θεοφίλου, Γεωργοπούλου (85′ Χασάν Αζρά), Τσουκαλά (88′ Αντωνοπούλου), Περιβολοπούλου, Μπασούρη, Καρακουλάκη.

Share it