Search

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στον δρόμο για τα τελικά του Euro 2020

Τους αντιπάλους της έμαθε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, στην κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro 2020, που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο.

Οι συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες της Εθνικής να δώσει το “παρών” σε μία τελική φάση Euro η Mundial, αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα ακόμη και σε φιλικά (το οποία “μετράνε” στη βαθμολογία) την οδήγησαν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

Η Εθνική θα μπορούσε να βρει στο δρόμο της πολύ ισχυρούς αντιπάλους, που θα έκαναν πολύ δύσκολη την πρόκριση, αλλά η τύχη, τηρουμένων των συνθηκών, “χαμογέλασε” στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Απ’ το 1ο γκρουπ αντίπαλος θα είναι η Ιταλία, που δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο, απ’ το 2ο η Βοσνία Ερζεγοβίνη με την οποία έχουμε αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές εσχάτως, το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο απ’ το 3ο γκρουπ την Φινλανδία, την οποία αντιμετώπισε η Εθνική και στο πρόσφατο Nations League. Καλές αναμνήσεις φέρνει η Αρμενία, την οποία είχε στον όμιλο η Εθνική στα προκριματικά για το ανεπανάληπτο EURO 2004, ενώ το Λίχτενστάιν θα είναι η “σταχτοπούτα” του 10ου ομίλου.

10ος όμιλος

Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Ελλάδα, Αρμενία, Λίχτενστάιν

 

Αναλυτικά οι όμιλοι

Share it