Search

Μεγάλη νίκη για Εθνικό Αλεξ/πολης, τρίποντο και το Άβατο! Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Από κει που σταμάτησαν την προηγούμενη αγωνιστική, συνέχισαν Άρης Αβάτου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι δύο ομάδες, που ήταν οι μόνοι εκπρόσωποι της Θράκης που κέρδισαν αυτήν την αγωνιστική, πραγματοποίησαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, με το Άβατο να επικρατεί με 2-0 του Σιδηροκάστρου και τον Εθνικό να δείχνει πως θα “πουλήσει ακριβά το τομάρι του” στην μάχη της παραμονής, με τη νίκη επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ισόπαλο το ντέρμπι παραμονής στο Καλαμπάκι, μεταξύ της τοπικής ΑΕΚ και της Ασπίδας Ξάνθης. Συναρπαστικό ματς στη Χρυσούπολη, με 4 γκολ, 3 πέναλντι και 1 αποβολή και ηττημένο τον Ορφέα Ξάνθης με 3-1 απ’ τον Νέστο. Ήττα και για τον ΠΑΟΚοσμίου στις Σέρρες με 2-0 απ’ τον Πανσερραϊκό.

Στο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής, στη Χρυσούπολη, οι φίλοι των γηπεδούχων, αλλά και οι Ξανθιώτες, που μετέβησαν στον όμορο νομό, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. 4 γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο (2 τέρματα στις καθυστερήσεις), 3 πέναλτι 1 αποβολή και 3 δοκάρια! Η ομάδα του Ξανθιώτη Κυριάκου Κετσιεμενίδη αναδείχθηκε νικήτρια με 3-1 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή. Αντίθετα ο Ορφέας Ξάνθης που “πάλεψε” στο τέλος με 10 παίκτες, υποχώρησε στη βαθμολογία.

Τον Ορφέα προσπέρασε ο Άρης Αβάτου (με τις δύο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς, αλλά τον Άρη να υπερτερεί στην ισοβαθμία μέχρι στιγμής). Το σύνολο του Μαραντά επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Σιδηροκάστρου σ’ ένα ματς, που ίσως το 2-0 μοιάζει φτωχό, για να αντικατοπτρίσει την εικόνα του παιχνιδιού.

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατάφερε να υποτάξει στο “Φώτης Κοσμάς” τον περσινό πρωταθλητή του ομίλου, Απόλλωνα Παραλιμνίου, με 1-0. Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου με αυτή της τη νίκη μείωσε τη διαφορά με τη ζώνη του υποβιβασμού στους δύο βαθμούς.

Το μη χείρον βέλτιστον για την Ασπίδα Ξάνθης στο ντέρμπι της παραμονής με την ΑΕ Καλαμπακίου. Η ομάδα του Σαμαρά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα της έδινε “βαθιά ανάσα”, αλλά δεν γνώρισε και την “καταδικαστική” ήττα.

Στη δύσκολη αποστολή του υπέκυψε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που ηττήθηκε απ’ τον Πανσερραϊκό με 3-0, με τον τερματοφύλακα Δεληγιάννη να κάνει ακόμη ένα καλό ματς στην κατηγορία και να κρατά το σκορ σε “χαμηλά” επίπεδα.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι προσφορά των επιχειρήσεων:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Μαγειρευτά πιάτα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά, φρέσκες σαλάτες, οι πιο λαχταριστές σούβλες, τα πιο νόστιμα κρεατικά σχάρας και φούρνου είναι στο Πασαλίκι!

Πλέον όλα τα αγαπημένα σας πιάτα και με τηλεφώνημα (25510 83711) και μέσω ίντερνετ (www.e-food.gr) στην πόρτα σας! Θα βρείτε “Το Πασαλίκι” στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, Απολλωνιάδος 2.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

Θυμηθείτε το live του SA

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εθνικός Αλεξ/πολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0 (43′ Πατσιώρας)

Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 3-1 (72′, 96′ Παρουτσής, 82′ Μκρτσιάν (πεν.) / 93′ Καραγκιόζης Γ.( πεν.))

ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης 0-0

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου 3-0 (19′ Παπαβασιλείου πεν, 82 Βαρδακώστας, 88′ Σαρέγκος)

Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα 0-2 (33′ Μαρκόπουλος, 42′ Τσούτσης)

Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0 (21′ Κρασσώνης, 78′ Σαρηγιαννίδης)

Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης 3-2 (11′ Παυλίδης, 76′ Μουδούρογλου, 93′ Σαββατιανός / 36′ Χαλπέτης, 45′ Χατζηκυριάκος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νέστος Χρυσούπολης 24 (21-8)

——————————————-

2. Α.Ο.Καβάλα 23 (21-3)

——————————————-

3. Αετός Ορφανού 20 (19-11)

4. Άρης Αβάτου 17 (13-8)

5. Ορφέας Ξάνθης 17 (14-11)

6. Αλέξανδρος Κιλκίς 16 (13-6)

7. Πανσερραϊκός  15 (16-12)

8. Κεραυνός Πέρνης 15 (10-7)

9. Απόλλων Παραλιμνίου 11 (6-9)

——————————————-

10. Εθνικός Αλεξ/πολης 9 (8-17)

11. Εθνικός Σιδηροκάστρου 8 (4-17)

12. ΑΕ Καλαμπακίου 7 (5-13)

13. ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (7-17)

14. Ασπίδα Ξάνθης 7 (6-25)

Share it