Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 10ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! (15:00 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict και Καλό Μήνα!

Δέκατη αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion, με σημαντικά παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει το ματς μεταξύ της Αναγέννησης Παγουρίων και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου!

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος μέσα από τον απολογισμό της!

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής σε Α’ και Β’ Όμιλο στο Κύπελλο “The Cups” ΕΠΣ Θράκης! 

Στις Σάπες η Ελπίδα υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου έχει αρχίσει σιγά σιγά να ανεβάζει τον ρυθμό της και να θυμίζει με τα αποτελέσματά της τουλάχιστον την περσινή ομάδα που διεκδίκησε το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο Σπάρτακος ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Στο Κοπτερό σε πολύ δυνατό ματς, η Βιστωνίδα κοντράρεται με την Δόξα Γρατινής. Ματς μεταξύ ομάδων που έχουν στόχο την είσοδο στην εξάδα, κάτι που προμηνύει ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Στην Στρύμη ο Ορφέας υποδέχεται τον Πανθρακικό σε έναν αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί, που όμως κρύβει και παγίδες. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή που προέρχεται από την νίκη κόντρα στον Μέγα για το Κύπελλο, θα βρει απέναντί της ένα σύνολο που έχει δείξει πολλές φορές, πως δε καταλαβαίνει από ονόματα και δυναμικότητες.

Στους Υφανταί, ίσως στο πιο σημαντικό και πολυαναμενόμενο ματς της αγωνιστικής, η Αναγέννηση Παγουρίων υποδέχεται την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες. Η Αναγέννηση, στο πρωτάθλημα, προέρχεται από ήττα, η Δόξα από την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής και το μεταξύ τους ματς αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο Ορφέας Ξυλαγανής που ψάχνει το δεύτερο θετικό του αποτέλεσμα αντιμετωπίζει την Δόξα Σώστη, η οποία θέλει να συνεχίσει με νίκη την πορεία της. Τέλος, ο πρωτοπόρος και αήττητος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα υποδεχτεί την Δόξα Προσκυνητών, σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν να αποδείξουν πως η ήττα από τον Πανθρακικό δεν τους επηρέασε καθόλου, ενώ από την άλλη η Δόξα θα ψάξει την υπέρβαση μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ελπίδα Σαπών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Γρατινής

Ορφέας Στρύμης-ΑΠΣ Πανθρακικός

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Σώστη

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Προσκυνητών

Share it