Search

Photos: Όρθια στην Αθήνα η Κ19 της Ξάνθης στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης με την ΑΕΚ

Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα Νέων της Ξάνθης που παρότι βρέθηκε να χάνει απο νωρίς κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απο το Δημοτικό Γαλατσίου στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος Κ-19 της Super League

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων (4′) ενώ η ξανθιώτικη ομάδα απάντησε στο 62′ με το γκολ του Φάκη, σε ένα ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έφτασαν στους 21 βαθμούς μετά από 11 αγώνες, ενώ οι αντίστοιχοι των «κιτρινόμαυρων» έχει 24 με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4′ με τον Μιχάλη Τσέλιο μετά από συνδυασμό του Θεοδόση Μαχαίρα με τον Θέμη Πατρινό και στο 22′ έχασαν ευκαιρία για δεύτερο γκολ με κεφαλιά  του Μπούση που χτύπησε στο δοκάρι. Η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της κυρίως στο δεύτερο μέρος και αφού είδε τον Τάφα να σταματά την προσπάθεια του Φάκη, κατάφερε στο 63′ να ισοφαρίσει με τον Γιάννη Φάκη με ωραίο γυριστό σουτ.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με της δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Στα θετικά για τους ξανθιώτες η επανεμφάνιση του Κώστα Δουλγέρη που επέστρεψε απο τον τραυματισμό του. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Ανδρικόπουλος (ΕΠΣ Κυκλάδων) με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Γενναίο της ΕΠΣ Αθηνών.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Καραβίδας, Μπούσης, Τάμπας, Τσέλιος, Σαρδέλης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας (86′ Μαλλισόβας) Πατρινός (57′ Μπότος)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Γκατζόγιας, Τριανταφύλλου, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Τσάπαρης, Γράβας, Σουλεϊμάν, Φάκης (89′ Μωυσίδης), Τσιλιγγίρης ( 75′ Φροσύνης), Δουλγέρης (65′ Κακουλίδης).

Δείτε παρακάτω στιγμές του ματς μέσα απο τον φακό της Intime αλλά και του Reporter Images

Share it