Search

Fuel your day με εξαιρετικό καφέ και γευστικά σνακ στο My Gas στην Ξάνθη! (photos)

Ένας καφές είναι το απαραίτητο συστατικό για ν’ αρχίσουμε με ενέργεια και χαμόγελο την μέρα μας! Στο My Gas ο ποιοτικός καφές έχει αναχθεί σε “επιστήμη” και απόλυτη προτεραιότητα ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο ποτήρι μας.

Η ιδιαίτερη ποικιλία καφέ της Hausbrandt και οι επαγγελματίες καταρτισμένοι barista εγγυώνται ένα ρόφημα, έτσι όπως ακριβώς το θέλετε, σε γεύση, άρωμα, αλλά και όψη.

Έξω απ’ τη βοή της πόλης, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας, το My Gas είναι το σημείο συνάντησης αθλητικών συλλόγων πριν τις καθιερωμένες συχνές τους μετακινήσεις, αλλά και ο κατάλληλος τόπος εφοδιασμού, όσων εισέρχονται η εξέρχονται απ’ την πόλη της Ξάνθης. Εκτός απ’ τον καλό καφέ, τον αχώριστο σύντροφο κάθε ταξιδιού, στο My Gas θα βρείτε γευστικές προτάσεις για να γεμίσετε με την απαραίτητη ενέργεια για κάθε σας ταξίδι, μακρινό ή όχι και τόσο.

Κρύα σάντουιτς που καλύπτουν κάθε γευστική απαίτηση, ιδιαίτερα κουλούρια και κρουασάν, νόστιμες σφολιάτες και πίτες, σαλάτες, αλλά και μπάρες δημητριακών και σνακ γιαουρτιού (με βάση βρώμη, μούσλι, δημητριακά και μέλι) για αυτούς που επιθυμούν να συνδυάσουν εξίσου γευστικές προτάσεις με λιγότερες θερμίδες, συνθέτουν τον κατάλογο των προτάσεων για να συνοδεύσετε τον καφέ σας.

Φρέσκα φρούτα προσφέρουν ακόμη μία επιλογή, ιδανική για κάθε στιγμή της μέρας και τονωτική για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο χώρος του My Gas φιλόξενος και ζεστός μας υποδέχεται και προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, πριν τη συνέχεια μιας απαιτητικής μέρας.

Φυσικά, όσοι από σας θέλετε την ποιότητα My Gas στο σπίτι σας, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

Μ’ ένα τηλέφωνο στο 25410 20000  μπορείτε ν’ απολαύσετε εξαιρετικούς καφέδες και γευστικά σνακ, άμεσα στην πόρτα σας.

Facebook: My Gas

Share it