Search

Audio: Μπάμπης Ρέλλας και Κώστας Τερζανίδης για την αντίδραση της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. στο σχέδιο νόμου του Υφ. Αθλητισμού που πλήττει τους απόφοιτους ΤΕΦΑΑ!

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι εκ νέου οι απόφοιτοι Τμημάτων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, και όχι μόνο καθώς αφορά άπαντες,  μετά το προσχέδιο νόμου που ετοίμασε η κυβέρνηση.

Με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.), Χαράλαμπο Ρέλλα και τον εκπρόσωπο της Ένωσης στην περιοχή της ΑΜ-Θ Κώστα Τερζανίδη, να μιλούν στον Νεκτάριο Αμποβιανίδη και ττην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportsaddict στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης τόσο για το προσχέδιο του Νόμου, αλλά και τις μαζικές και έντονες αντιδράσεις που θα συνεχιστούν μέχρι την δικαίωση του αγώνα τους.

Ειδικότερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γεώργιος Βασιλειάδης, πρότεινε ένα σχέδιο νόμου, με το οποίο δίνει ουσιαστικά τα “κλειδιά” στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), αναφορικά με τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος στην προπονητική ποδοσφαίρου, υποβαθμίζοντας ολοκληρωτικά το ρόλο των Πανεπιστημίων.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων τόσο απο την Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. όπως και όλη την Πανεπιστημιακή κοινότητα και κυρίως τα ΤΕΦΑΑ.

Στο πλαίσιο της αντίθεσης τους και της προσπάθειας να ενημερώσουν τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και το κοινό, τα Τμήματα ΤΕΦΑΑ εξέδωσαν συλλογικό ψήφισμα ενάντια στο προς διαβούλευση Σχέδιο Νόμου, στο οποίο αναπτύσσουν τους λόγους της εναντίωσής τους σε συγκεκριμένες διατάξεις του νέου “αθλητικού νομοσχεδίου”. Αναδεικνύονται με σημεία, οι “άδικες και αντεπιστημονικές” διατάξεις ενώ θίγονται και τα καίρια χτυπήματα που μπορεί να καταφέρει σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό το εν λόγω νομοσχέδιο εφόσον ψηφιστεί.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

https://www.mixcloud.com/nektarios_xanthi/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%80%CF%80%CF%80%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7/

Share it