Search

Βαριά ήττα στο Λονδίνο για τον ΠΑΟΚ που ελπίζει σε πρόκριση!

Με την βραδιά να στραβώνει μόλις στο 7′ με την κόκκινη στον Χατσερίντι, ο ΠΑΟΚ έγινε… έρμαιο στις ορέξεις της Τσέλσι και το βαρύ 4-0 «σφράγισε» το δύσκολο βράδυ στο Λονδίνο! Ο Δικέφαλος πάντως διατηρεί ακέραιες ελπίδες πρόκρισης αν νικήσει την Μπάτε στη Τούμπα και οι Άγγλοι επικρατήσουν της Βίντι.

Η πρόωρη αποβολή του Κχατσερίντι και η αναποφασιστικότητα του Λουτσέσκου να περάσει τον Βαρέλα σαν αλλαγή για να έχει τουλάχιστον δύο στόπερ, έφεραν μια μάλλον αναμενόμενη ήττα, αφού το ματς τελείωσε από το πρώτο μέρος με τα δύο γκολ του Ζιρού σε δέκα λεπτά (27’-37’). Ο πολύ καλός Χάντσον-Οντόι το 3ο γκολ των Λονδρέζων στο 60’, ενώ στο 78’ έφτιαξε το 4-0 για τον Μοράτα.

Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος του Βορρά, έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, αν ο ίδιος κερδίσει την Μπάτε Μπορίσοφ και η Τσέλσι ολοκληρώσει με νίκη τον όμιλο απέναντι στη Βίντι. Αν συμβεί αυτό το σενάριο, ο ΠΑΟΚ θα γίνει ο πρώτος σύλλογος στην ιστορία του Europa League, που θα περάσει με έξι βαθμούς, εφόσον επικρατήσει της Μπάτε Μπορίσοφ.

Η 5η αγωνιστική του 12ου ομίλου:

Μπάτε Μπορίσοφ – Βίντι 2-0
(23’ Σίγκνεβιτς, 85’ Ίβανιτς)
Τσέλσι – ΠΑΟΚ 4-0
(27’, 37’ Ζιρού, 60’Χάντσον-Οντόι, 78’ Μοράτα )

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 15
2. Μπάτε 6
3. Βίντι 6
4. ΠΑΟΚ 3

Η επόμενη αγωνιστική:
ΠΑΟΚ – Μπάτε Μπορίσοφ
Βίντι – Τσέλσι

Share it