Search

Πήρε φόρα ο Αρίωνας Ξάνθης που κέρδισε και την Ολυμπιάδα στην Αλεξανδρούπολη!

Σε περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος βρίσκεται ο Αρίωνας Ξάνθης που μετά την επιβλητική του νίκη επί της Θύελλας Φερών, της έσπασε το αήττητο παράλληλα, πέτυχε ακόμη μια εμφατική νίκη με αντίπαλο ομάδα της πρώτης πεντάδας κερδίζοντας με 74-49 στην Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιάδα.

Η ομάδα της Ξάνθης είχε την ελαφρά υπεροχή του ματς με την Ολυμπιάδα για 25 λεπτά να είναι  κοντά στο σκορ, όμως το  φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου και κυρίως το εντυπωσιακό για την ξανθιώτικη ομάδα και πολύ κακό για τους γηπεδούχους τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό, με τους παίκτες του Γιάννη Θερμού να τρέχουν επί μέρους σκορ 9-25! στην τελευταία περίοδο φτάνοντας σε ακόμη μια μεγάλη νίκη που εδραιώνει την ομάδα της Ξάνθης στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για τους νικητές κορυφαίοι ήταν οι Αμοιράς, Καλιαμπάκας και Ευσταθιάδης που πέτυχαν μαζί 50 πόντους έναν περισσότερο δηλαδή απ’ όσο όλη η Ολυμπιάδα μαζί! Ενώ απο  τους Εβρίτης μόνο ο Γιαβρίδης είχε καλή εικόνα.

Διαιτητές: Μιχελής – Αλεξόπουλος

Δεκάλεπτα: 12-14, 22-29(ημίχρονο), 40-49, 49-74(τελικό αποτέλεσμα)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Τρούπος): Βεζυρτζής, Λιαλιάρης, Δρούμπαλης, Γιαβρίδης 20(4), Δαβουδάνης 5(1), Βλουντάρτσικ 6, Τσιφλίκογλου, Μπολιός 2, Παυλίδης 2, Γιαμάς 1, Χαλκιάς 6(1), Φυδανίδης 9.

ΑΡΙΩΝ (Θερμός): Μπουτζικούδης, Χριστοφορίδης 2, Αμοιράς 21(1), Κάλφας 4, Καλιαμπάκας 14(2), Ευσταθιάδης 15, Ιακωβίδης 6, Τσίτσος 9, Καραμάνης, Δεληγιάννης 2, Φώτης, Αρβανιτίδης 1.

Share it