Search

Με Αλμέιδα αλλά χωρίς Μπαξεβανίδη κόντρα στην ΑΕΚ η Ξάνθη! Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΟΑΚΑ

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν είχε αντίκτυπο στην βαθμολογική θέση της ξανθιώτικης ομάδας που παρέμεινε στην 4η θέση του σχετικού πίνακα μαζί με τον Παναθηναϊκό και την Άρη, μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή».

Μετά το ρεπό της Κυριακής η ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας γυμνάστηκε στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια ακολουθώντας διπλό πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα είχαν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Πριν την προπόνηση στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο ενημερωτικό σεμινάριο που αφορούσε θέματα διαιτησίας.

Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ επιστρέφει στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς ο Ντίνις Αλμέιδα που ήταν τιμωρημένος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Συλλά, ενώ συνεχίζουν τις θεραπείες τους οι τραυματίες Ντε Λούκας – Φασίδης.

Δεν υπολογίζεται  για το ματς κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ ο Δήμος Μπαξεβανίδης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς του ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Share it