Search

Photos: Απόδραση τίτλου απο τον Ζυγό για την Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Μια εβδομάδα μετά το διπλό στον Πετεινό η Αναγέννηση Θαλασσιάς πέτυχε ακόμη μια μεγάλη νίκη κερδίζοντας και τον έτερο συνδιεκδικητή του τίτλου Ηρακλή και μάλιστα στον Ζυγό με 1-0.

Η ομάδα του Τάσου Κελίδη κατάφερε να σημειώσει την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα(έχοντας και μια ισοπαλία με Απόλλωνα) και να πάρει μόλις απο την 9η αγωνιστική πολύ σοβαρό προβάδισμα ξεφεύγοντας στο +6 απο τους δεύτερους Ηρακλή Ζυγού και Βιστωνίδα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με λίγες καλές στιγμές, άλλωστε οι δύο ομάδες πέρα απο της καλύτερες επιθέσεις έχουν και της καλύτερες άμυνας της ΕΠΣ Ξάνθης, και κυρίως απο στημένες μπάλες. Έτσι απείλησε πρώτη η ομάδα της Αναγέννησης με το χτύπημα του Στέλιου Τουργαίδη να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού με τους γηπεδούχους να απαντούν με εκτέλεση του Άγγελου Χασιώτη που έδιωξε δύσκολα ο Ηλιάσκος.

Στο 65′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Τουργαίδη ο Νίκος Κελίδης πήρε την κεφαλιά για το 0-1. Μετά το γκολ οι παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς όμως οι φιλοξενούμενοι εξαιρετικά στημένοι δέχτηκαν λίγες στιγμές προς την εστία τους ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία προσπαθούν να βγουν στην κόντρα επίθεση, με το 0-1να μένει μέχρι το τέλος και την ομάδα της Θαλασσιάς να παίρνει ακόμη μια μεγάλη νίκη συνεχίζοντας την πορεία προς την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματς της ιστορίας της.

Στροφή στο Κύπελλο για την Αναγέννηση  και το ματς της Τετάρτης με τον Άρη Αβάτου στον επαναληπτικό της ήττας με 1-2 στην Θαλασσιά, οπού οι παίκτες του Τάσου Κελίδη θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη έχοντας ρεπό το ερχόμενο Σάββατο μια και έχει στο μενού ματς με το Μαγικό που έχει αποχωρήσει. Την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η ομάδα του Ζυγού που πλέον στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλων Διομηδείας πριν τα ματς του Κυπέλλου με τον Ορφέα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Δημήτρη Τζιβαρτζίδη και Κώστα Γκοντόλια

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τηλαβερίδης(86′ Τσούλφας), Τιφτίκης, Ευθυμιάδης, Τσακιράκης, Τσάνη(71′ Παπαδόπουλος), Αρκούδας(80′ Μπαξεβάνης), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης(60′ Μυλωθρός)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Τ. Κελίδης): Ηλιάσκος, Μουζαφέρογλου, Κιαχίδης(87′ Βασιλειάδης Γ.), Κελίδης Ν., Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Κ.(72′ Σταύρου), Τουργαίδης Στ.(90′ Δελητζόγλου), Κουτίνης, Πεντεζίδης(64′ Κοτζάκελης), Καζάκης, Κουτσομιχάλης

Share it