Search

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Με 31 τέρματα, 5 νίκες γηπεδούχων και 3 νίκες φιλοξενούμενων ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης!

Προκρίθηκαν Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ΑΠΣ Πανθρακικός, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Ορφέας Ξυλαγανής, ενώ νικηφόρα συνέχισαν επίσης Αναγέννηση Παγουρίων, Δόξα Γρατινής, ΠΑΟΚ Κοσμίου και Βιστωνίδα Κοπτερού!

Α’ όμιλος

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 4-1

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού εξασφάλισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που επικράτησε με 4-1 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Μαυράκης, Βάσκος, Λεφής και Παππούς ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ ο Χαραλαμπίδης ήταν ο μοναδικός σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Αναγέννηση Παγουρίων-Αετός Μίσχου 5-1

Ένα βήμα πριν την πρόκρισή της στα προημιτελικά βρίσκεται η Αναγέννηση Παγουρίων που νίκησε με 5-1 τον Αετό Μίσχου. Χατ τρικ πέτυχε ο Κεφής, από ένα τέρμα σημείωσαν Τοτονίδης και Αθανάσαρος, είχαν μειώσει με το αυτογκόλ του Τσόγια οι φιλοξενούμενοι.

Β’ όμιλος

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2

Δεύτερο διπλό σε ισάριθμα ματς για τον Ίασμο φέτος στις Σάπες, με το συγκεκριμένο να σημαίνει και την πρόκριση των γαλανόλευκων στα προημιτελικά. Ο Αντωνιάδης ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων.

Ορφέας Στρύμης-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-6

Διπλό πρόκρισης για τον Πανθρακικό στην Στρύμη. Οι πράσινοι επικράτησαν με 0-6 του Ορφέα και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Ο Μουρατίδης που σκόραρε τρεις φορές και οι Γρηγοριάδης, Γιαννακίδης και Σαμαράς, ήταν εκείνοι που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Γ’ Όμιλος

Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Γρατινής 1-2

Η μέχρι στιγμής σημαντικότερη είδηση του φετινού Κυπέλλου ήρθε από τους Προσκυνητές, με την κάτοχο του τροπαίου Δόξα να μένει εκτός διοργάνωσης μετά την ήττα από την Δόξα Γρατινής με 1-2. Ο Γαβριήλ ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της Γρατινής, που παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, ενώ από την άλλη ο Αλεξίου ήταν εκείνος που σκόραρε για τους γηπεδούχους.

Ορφέας Ξυλαγανής-Κομψάτος Πολυάνθου 2-0

Την νίκη που του χάρισε παράλληλα και την πρόκριση στα προημιτελικά κατέκτησε ο Ορφέας Ξυλαγανής με την νίκη με 2-0 επί του Κομψάτου Πολυάνθου. Ο Γεωργιάδης ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του Ορφέα, που σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, στο Κύπελλο πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία.

Δ’ Όμιλος

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Σώστη 3-2

Την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι ασπρόμαυροι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Δόξας Σώστη με 3-2, χάρις τα τέρματα των Ξενάκη, Νάνου και Βουλγαρίδη, που σκόραρε κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του. Στριγκώνης και Γεωργακόπουλος πέτυχαν τα γκολ της Δόξας.

Βιστωνίδα Κοπτερού-ΑΟ Αρσακείου 2-0

Ζωντανή παρέμεινε στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση η Βιστωνίδα Κοπτερού μετά την νίκη με 2-0 επί του Αρσακείου. Ραμαδάν Σινάν και Σεφκέτ Σελήμ ήταν οι σκόρερ των νικητών.

Θυμηθείτε την βαθμολογία σε Α’ και Β’ Όμιλο!

Θυμηθείτε την βαθμολογία σε Γ’ και Δ’ Όμιλο!

Share it