Search

Οι ευχές του Άρη Αβάτου σε Δεληγιάννη και Ζάγγουλο για ταχεία ανάρωση

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης Αβάτου στο Θρακιώτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Κομοτηνή(θυμηθείτε ΕΔΩ), σε ένα ματς που ωστόσο που είχαμε και δύο σημαντικούς τραυματισμούς για την γηπεδούχο ομάδα.

Ποιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης βγήκε σε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη με τους δύο παίχτες στην προσπάθεια τους να προλάβουν τη μπάλα να συγκρούονται στο κεφάλι και να πέφτουν στο έδαφος όπως και ο Ζάγγουλος, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα, χτύπησε στο χέρι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ Κοσμίου μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση τους, με τον Ξανθιώτικο σύλογο να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κοσμίου Δεληγιάννη (τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκοκομείο Κομοτινής) όπως και στον ποδοσφαιριστή Ζαγγούλο ο οποίος έσπασε το χέρι του στην προσπάθεια του να αποσοβήσει γκολ για την ομάδα του

Share it