Search

Δηλώθηκε ως έδρα της Εθνικής η Ξάνθη και άλλα τρία γήπεδα!

Τις τελικές επιλογές της για τα γήπεδα που θα χρησιμοποιεί ως έδρες στα εντός έδρας παιχνίδια της η Εθνική ποδοσφαίρου έχει πάρει η ΕΠΟ, που θα δηλώσει ως έδρα και το γήπεδο της Ξάνθης!

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του “σπορ fm” ο Σωτήρης Ταμπάκος οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας έχουν αποφασίσει για πρώτη επιλογή να χρησιμοποιείται η Τούμπα.  Ωστόσο, στον σχετικό φάκελο που θα καταθέσει η ΕΠΟ θα έχει άλλες τρεις επιλογές. Το Παγκρήτιο Στάδιο, το AEL FC Arena και τέλος το γήπεδο της Ξάνθης.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι και οι τέσσερις επιλογές τηρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσεις οι FIFA και UEFA, όπως για παράδειγμα συγκεκριμένη απόσταση από διεθνή αερολιμένα αλλά και χωρητικότητα, με λίγες βελτιώσεις να χρειάζονται όλες όμως η Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να της δηλώσει όλες και μετά την κλήρωση ανάλογα και  με την δυναμική του αντιπάλου να επιλέγεται η έδρα.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η ΕΠΟ θα πρέπει 3 μήνες πριν απο κάθε ματς να δηλώνει το γήπεδο που θα γίνονται οι αγώνες. Με την Ξάνθη λόγω των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Ξάνθη και του Le Chalet να κερδίζει πολλούς πόντους, και για αυτό αποφασίστηκε απο την Ομοσπονδία να δηλωθεί και  το γήπεδο της Ξάνθης έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να οριστεί ένα παιχνίδι και στην Θράκη.

Άλλωστε όπως μπορεί να διακρίνει κανείς η Ομοσπονδία έχει επιλέξει τέσσερα διαφορετικά σημεία της χώρας ώστε να φιλοξενήσουν παιχνίδια της Εθνικής(Θράκη, Κρήτη, Θεσσαλία και Μακεδονία). Επιλογή αν μη τι άλλο προτιμότερη απο αυτό που βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια με όλα τα ματς της Εθνικής να γίνονται στην Αττική κατά βάση.

Share it