Search

Photos: Με γκολ “μαγεία” του Χαλίλ Τανζού η σπουδαία νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί του Πανσερραϊκού

Χάρις σε μια τρομερή στιγμή του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού που “χόρεψε” την άμυνα του Πανσερραϊκού και σκόραρε ο Ορφέας Ξάνθης άφησε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών και επανήλθε στις επιτυχίες “βυθίζοντας” απο την άλλη το ιστορικό σωματείο των Σερρών. Ντεμπούτο με την φανέλα του Ορφέα έκανε ο 14χρονος Παναγιώτης Βουλγαρίδης

Το παιχνίδι παρότι είχε γρήγορο ρυθμό δεν είχε ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να θέλουν να δημιουργήσουν αλλά να μην το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία, με την ποιο αξιόλογη φάση να έρχεται στα μισά του πρώτου μέρους με το σουτ του Ξαντινίδη να σταματά πάνω στον Στεφανίδη. Όλα αυτά μέχρι την φάση του 45′ οπού ο Χαλίλ Τανζού έκανε τρομερό σλάλομ και με υπέροχο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για το 1-0, πηγαίνοντας οι ξανθιώτες με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ματς το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά με εκατέρωθεν στιγμές, κυρίως η ομάδα της Ξάνθης που δημιούργησε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες εν αντιθέση  με τους Σερραίους που ουσιαστικά απείλησαν δύο φορές την εστία του Ρούφου, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο, με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη και τους φιλοξενούμενους να δέχονται αποδοκιμασίες απο τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Ξάνθη.

Με ιδανικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Ορφέας Ξάνθης που έφτασε τους 17 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση και πλέον στρέφει την προσοχή της στο σημαντικό ματς με το Νέστο στην Χρυσούπολη. Στους 12 έμεινε ο Πανσερραϊκός με την διοίκηση να προχωρά σε άμεση σύγκληση Δ.Σ. που θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στον πάγκο ο Αναστασιάδης, έχοντας η ομάδα μπροστά της παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στις Σέρρες. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Διαμαντή και Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, έχοντας καλή διαιτησία.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ(78′ Λαζαρίδης), Ξαντινίδης(83′ Καραγκιόζης Β.), Χαλίλ Ιμπράμ(92′ Βουλγαρίδης), Πασχαλάκης(90′ Ζιγκολάρι)

Πανσερραϊκός (Αναστασιάδης): Στεφανίδης, Κονταξής, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας(71′ Βαρδακώστας)Κούτλας, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζιώγας(78′ Βουδουρίδης), Παπαβασιλείου(46′ Πούφλης), Πέτρου(88′ Μακούσης), Ομπόσου.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

 

Share it