Search

Photos: Ήττα-μαχαιριά απο τον Αλέξανδρο Κιλκίς με πολλά παράπονα για την Ασπίδα Ξάνθης!

Ήττα που κρατά χαμηλά στην βαθμολογία και μειώνει αισθητά τις ελπίδες της ομάδας για την μάχη της παραμονής υπέστη η Ασπίδα Ξάνθης που έχασε με 3-0 στο ΔΑΚ Ξάνθης απο τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά τα έχει με την τύχη της καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που έκανε εν αντιθέση με τους αντιπάλους της, ενώ υπάρχουν και παράπονα για την διαιτησία και κυρίως την επόπτρια Κοτανίδου απο την πλευρά της οποίας οι ξανθιώτες θεωρούν οτι κακώς μέτρησαν τα δύο γκολ του Αλέξανδρου.

Μόλις στο 10′ η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς,  που είχε την θερμή υποστήριξη της Ακαδημίας  του συλλόγου που βρέθηκα στην Ξάνθη για φιλικά με την ΠΑΕ Ξάνθη, πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μουσόνι να φεύγει απο οριακή θέση και να βγαίνει απέναντι στον Δεμένικο και με εύστοχο  πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ούτε το σουτ του Παπαδόπουλου αλλά ούτε και οι προσπάθειες των Κατσή και Χριστοφορίδη έφεραν κάποιο αποτέλεσμα και σα να μην έφτανε αυτό στο 40′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων όταν μετά απο βαθιά μπαλιά ο Φούρτζιος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ έκανε το 0-2. Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ καθώς ο Μουσόνι που ήταν σε αντικανονική θέση έτρεξε προς την πορεία της μπάλας έχοντας συμμετοχή.

Με το 0-2 στην πλάτη αλλά και το σοκαριστικό περιστατικό με το σπάσιμο και κλοπή απο το αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή της ομάδας(θυμηθείτε ΕΔΩ), η ομάδα της Ξάνθης δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στην εστία του Αλέξανδρου, με την ομάδα του Κιλκίς να έχει δοκάρι με τον Τσολακίδη στο 50′ και τελικά να βρίσκει το τρίτο γκολ στο φινάλε του ματς με σουτ του Σεσίλιο,

Ήττα-μαχαιριά για την Ασπίδα που έμεινε στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς και πλέον οι ξανθιώτες παίζουν όλη την χρονιά στα δύο κομβικά ματς που ακολουθούν με ΑΕ Καλαμπακίου εκτός και Εθνικό εντός. Στους 16 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Κιλκίς που φιγουράρει μόνη στην πέμπτη θέση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βοηθούς τους Οικονομίδη και Κοτανίδου όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Δεμένικος, Σαμαράς(67′ Χατζηπαρασκευάς), Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Σάββογλου, Κυριαζίδης(58′ Κατσής), Δογανίδης(67′ Μαλαδένης), Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου(46′ Νταμπανλής).

Αλέξανδρος Κιλκίς: Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Αηδονίδης, Τσαταλμπασίδης, Τερζής, Παπαδόπουλος, Φούρτζιου(80′ Σερταρίδης), Τσολακίδης(77′ Ινομάρου Σεσίλιο), Μουσόνι(69′ Κώτσιας), Προβατίδης(83′ Πολυχρονίου), Αγαθαγγελίδης.

Share it