Search

Τη μήνη των οπαδών της Α.Ε.Κ. συγκεντρώνουν Ουζουνίδης – Μάνταλος – Επισφαλής η θέση Ουζουνίδη!

Η νέα κακή εμφάνιση της Α.Ε.Κ. στη Super League που συνοδεύτηκε από ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα, άφησε τον “δικέφαλο” πολύ πίσω απ’ την 1η θέση και ουσιαστικά μετέτρεψε τον στόχο του πρωταθλήματος, δύσκολα πραγματοποιήσιμο. Η νέα απώλεια προκάλεσε την οργή και του κόσμου της “Ένωσης” με τον Ουζουνίδη να συγκεντρώνει “τα πυρά” των οπαδών που στο πρόσωπό του “βλέπουν” τον υπαίτιο της κακής αγωνιστικής εικόνας.

Δεν είναι όμως μόνο ο Ουζουνίδης ο στόχος των αναθεμάτων, αλλά και ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, καθώς επίσης και πολλοί απ’ τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά τον Θρακιώτη αρχηγό, οι οπαδοί του καταλογίζουν κακές εμφανίσεις, απότοκο της “κακής ζωής” που κάνει στην πρωτεύουσα.

Ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής και ο Κομοτηναίος διεθνής δεν απολαμβάνουν πλέον την εκτίμηση στις τάξεις των φίλων της “Ένωσης”, αλλά αντιθέτως έχουν καταστεί αποδιοπομπαίοι τράγοι και εξιλαστήρια θύματα της άσχημης πορείας της Α.Ε.Κ. σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Σε δηλώσεις τους χθές, Ουζουνίδης και Μάνταλος, τόνισαν την αναγκαιότητα η “Ένωση” να αλλάξει άμεσα εικόνα. Ο Εβρίτης τεχνικός του οποίου η θέση είναι επισφαλής, σύμφωνα με σημερινά αθηναϊκά δημοσιεύματα και νιώθει τη “δαμόκλειο σπάθη” της απόλυσης, στη συνέντευξη τύπου προανήγγειλε άμεσες αλλαγές, ενώ ο Κομοτηναίος αρχηγός ζήτησε “συγγνώμη” απ’ τον κόσμο της Α.Ε.Κ.

Όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Συνέντευξη Τύπου…

«Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πει ότι θέλαμε να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση για να μείνουμε στον στόχο μας, μετά το άσχημο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι μόνο αυτό δεν έδειξε. Ήμασταν ιδιαίτερα στατικοί χωρίς τη μπάλα. Πρέπει να το βρούμε και να το διορθώσουμε, γιατί παρότι είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα έχουμε και άλλους στόχους. Οι φιλοδοξίες μιας ομάδας δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι γενικές και αφορούν μια ομάδα που πρέπει να παίζει και να κερδίζει. Αν συνεχιστεί όλο αυτό ,είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα» τόνισε αρχικά.

Για την έλλειψη τρεξιμάτων, απάντησε: «Μόνο στα τελευταία 20 λεπτά που φαινόταν ότι θα χαθεί το παιχνίδι προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά ούτε εκεί τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος νίκησε δίκαια, γιατί είχε τρεξίματα και διάθεση. Εμείς ήρθαμε μόνο απλώς για να παίξουμε».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, τόνισε: «Πρόβλημα στα αποδυτήρια γιατί να υπάρχει;»

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει για τις αποφάσεις που θα πάρει αν η κατάσταση δεν αλλάξει, δήλωσε: «Πρέπει να βρω τους παίκτες που θα έχουν το κίνητρο για να παίζουν σε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς κάποια παιδιά μου έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν. Μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη μέσω της εικόνας που βγάζει στα παιχνίδια. Εμείς ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε σήμερα είχαμε τέτοια εικόνα».

Ο Μάνταλος είπε στην ΕΡΤ:

«Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω εκ μέρους όλων συγγνώμη από τον κόσμο που και σήμερα ήταν εδώ για να μας υποστηρίξει. Καταλαβαίνω την πίκρα του. Οι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να παλέψουμε για να σώσουμε ο.τι σώζεται από τη φετινή χρόνια γιατί κινδυνεύουμε να γκρεμίσουμε όσα με τόσο κόπο όλα αυτά τα χρόνια χτίσαμε». 

Share it