Search

Pre Game: Tips πριν από την σέντρα για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Ημέρα με πολύ σημαντικά και αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ξάνθης με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, την ζωντανή εξέλιξη της οποίας και  αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το SportsAddict.gr.

Όλα τα φώτα όπως είναι λογικό θα είναι στραμμένα στον Ζυγό και το ντέρμπι κορυφή μεταξύ Ηρακλή και Αναγέννησης, τις δύο καλύτερες μέχρι στιγμές ομάδες της κατηγορίας και στα στατιστικά έχοντας αμφότερες την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 3 τέρματα παθητικό αλλά και της καλύτερες επιθέσεις με τον Ηρακλή να υπερτερεί για ένα γκολ.

Απο εκεί και πέρα στην αγωνιστική υπάρχουν πολλά “εξάποντης” σημασίας παιχνίδια που εν πολλοίς μπορεί και να ξεκαθαρίσουν αρκετά ως προς της ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία τους, αλλά και παιχνίδια οριοθέτησης στόχων. Σε ένα απο αυτά ο Απόλλων Ξάνθης θα υποδεχτεί στη Νεάπολη την τρίτη της βαθμολογίας Βιστωνίδα, ενώ ο Εχίνος που προέρχεται  απο αρνητικά αποτελέσματα ψάχνει το γιατρικό απέναντι στην Κεντητή που έχει κάνει αρκετά καλό ξεκίνημα.

Στο Σέλινο ο Άτλας την Κεσσάνη Ερασμίου σε ένα παραδοσιακά δυνατό ματς,  ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Διομηδείας με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Φίλιππο Δροσερού. Τέλος στα Κιμμέρια η ΑΕ Ξάνθης μετά την πρώτη ισοπαλία της χρονιάς ψάχνει και την πρώτη νίκη όμως νίκη ψυχολογίας και αντίδρασης στα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα ψάχνει απο την μεριά της και ο Ερμής Μάνδρας.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Αναγέννηση Θαλασσιάς (Γκράνας, Τζιβαρτζίδης, Γκοντόλιας)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Φίλιππος Δροσερού (Κτίστης, Εμπλιούκ, Κοτινούδης)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Κεσσάνη Ερασμίου (Σουρουτζίδης, Ζαφειρίου, Δρακίδης)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Κεντητή (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος, Γκώγος)

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδα (Γκαϊτατζής, Χρυσέλης Γ., Τσεκμές)

Γήπεδο Κιμμερίων: ΑΕ Ξάνθης – Ερμής Μάνδρας (Τζεβελεκίδης, Πασιάς, Πασχαλίδης Γ.)

Αστέρας Μαγικού – Άρης Πετεινού  0-3 α.α

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it