Search

Photos: Έμεινε στην ισοπαλία με γκολ απέναντι στον Άρη η Παιδική ομάδα της Ξάνθης!

Αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη εντός έδρας νίκη, μένοντας στο 1-1 με τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιφνιδίασε την Ξανθιώτικη ομάδα και μόλις στο 3′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Βρέττα μετά απο σέντρα του Συμεωνίδη, με τους ξανθιώτες να πιέζουν για την άμεση ισοφάριση απειλώντας με δυνατό σουτ του Ιωσηφίδη στο 10′ που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση στο 29′ με τον Μετετζίδη,

Μάλιστα η ξανθιώτικη ομάδα θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή όμως τόσο η προσπάθεια του Ανθουλάκη στο πρώτο μέρος αλλά και οι αρκετές φάσεις του δευτέρου δεν βρήκαν στόχο. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έμεινε στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς τέσσερις περισσότερους απο τον τρίτο Άρη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Ξυνό και Μιχάλη Ιωαννίδη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Θ. Καραγιαννίδης): Τσομπανίδης(56′ λ.τρ. Χατζής), Δημητριάδης, Γιουρούκ, Κουτσός, Καραγιαννίδης, Μετετζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης(70′ Χότσκα), Πατήρας, Ιωσηφίδης

ΑΡΗΣ(Δ. Ηλιόπουλος): Κυριαζής, Λιτζερίνος(63′ Τσέρα), Συμεωνίδης, Καραμανλής (77′ Τάλκα), Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Στεφανιδης, Κοτινάκης(76′ Παναγίδης), Χατζηιωάννου, Καραγκιοζάκης(54′ Ζωγράφος), Βρέττας(54′ Ζυροβούτης)

Share it