Search

Διεφθαρμένη χαρακτήρισε την διοίκηση του Εθνικού πρώην παίκτης του, δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα του μετά από εξώδικο!

Ένα θέμα από το πουθενά προέκυψε στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα σχόλιο στο facebook που έκανε ο πρώην παίκτης του Εθνικού Δημήτρης Ραπτόπουλος κάνοντας λόγο για «διαφθορά στους κόλπους του Εθνικού».

 

Ο Εθνικός εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας το γεγονός, ενώ υπήρξε δημόσια συγγνώμη του πατέρα του αθλητή για τα όσα είπε ο γιος του:

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι και ας προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε… Παρ’ όλα αυτά, δεκτή η συγνώμη του κ. Ραπτόπουλου.

Πριν από λίγες μέρες αναρτήθηκε στο FB ένα ατυχές σχόλιο από τον Δημήτρη Ραπτόπουλο, το οποίο είχε να κάνει με τη διοίκηση του Εθνικού σε επίπεδο διαφάνειας και διαφθοράς. Είχε γράψει αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία…

Εχτές ο πατέρας του, Γιώργος Ραπτόπουλος, μετά από παρέμβαση του Εθνικού, έσπευσε να διορθώσει και δήλωσε τα παρακάτω:

“Ζητούμε συγνωμη απο τη διοίκηση του ΤΑΑ του Εθνικού ΑΛΕΞ/πολης για τα σχόλια, που ανάρτησε ο υιός μας Δημήτριος Ραπτοπουλος, τα οποία δεν τα εννοούσε και αναγνωρίζουμε ότι τα σχόλια αυτά ειναι άκρως ανυπόστατα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ολα αυτά τα χρονια που ήμασταν στο χώρο του Εθνικού ποτε δεν εχει υποπέσει στην αντίληψη μας ότι η διοίκηση του ΤΑΑ ειναι διεφθαρμένη και γνωρίζουμε ότι τα μέλη της ενεργούν μονο με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Εθνικού”

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr ο Εθνικός κινήθηκε νομικά αποστέλλοντας εξώδικο στον πατέρα του αθλητή για “παραμέληση ανηλίκου” και στη συνέχεια ήρθε η παραπάνω απάντηση.

Share it