Search

Ήττα με απώλειες στο ντέρμπι των πρωτοπόρων για τους Νέους της Ξάνθης!

Δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απο την Θεσσαλονίκη και το αθλητικό κέντρο Lolas η ομάδα Νέων της Ξάνθης που γνώρισε την ήττα με 3-0 απο τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γαϊτανίδη στο 7′, παράβαση που κέρδισε ο Δούμτσης. Ενώ στο 21′ έκαναν το 2-0 με σουτ του Πουρναρά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75′ ο Μπαλογιάννης, με τους ξανθιώτες να έχουν τις στιγμές τους όμως πέρα απο την απώλεια βαθμών είχαν  και απώλεια παίκτη με τον Τενεκέ στα τελευταία λεπτά του αγώνα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή με 28 βαθμούς ενώ η Ξάνθη διατηρήθηκε στην τρίτη θέση με 20 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Μαρόπουλος με βοηθούς τους Ανδρέου και Κωνσταντίν της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Τσιγγαράς, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (59’ Σαλαμούρας), Γαϊτανίδης (77’ Καράκουτης), Πουρναράς (61’ Ξιφιλίνος), Δούμτσης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Τριανταφύλλου (60′ Δουλγέρης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Γράβας, Τσάπαρης, Γκατζόγιας, Φροσύνης (50′ Μωυσίδης), Τσιλιγγίρης, Φάκης (80′ Μανίσογλου).

Share it