Search

Σε εξαιρετικά προσιτή τιμή η Γενική είσοδος του ιστορικού αγώνα του Αβάτου με Ολυμπιακό!

Μετά το άνοιγμα στις Ακαδημίες του Νομού η ομάδα του Άρη Αβάτου προχώρησε σε ακόμη μια εξαιρετική κίνηση ενόψει του ιστορικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 19 Δεκεμβρίου, με την διοίκηση του συλλόγου να αποφασίζει να βάλει γενική είσοδο μόλις 5 ευρώ! για τους ξανθιώτες φιλάθλους

Τιμή πολύ φτηνή αν σκεφτεί κανείς πως οι όλες οι ομάδες σε τέτοιοι είδους παιχνίδι βλέπουν το εύκολο κέρδος βάζοντας υψηλές τιμές όμως η ομάδα του Αβάτου θέλοντας όσο περισσότεροι ξανθιώτες φίλαθλοι να βρεθούν στο γήπεδο αποφάσισαν να βάλουν πολύ φθηνό εισιτήριο.

Η διάθεση των εισιτηρίων ήδη έχει ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Λάκη Παπαδόπουλου στην Μ. Καραολή 54 στην Ξάνθη,καθώς και από την ταβέρνα ο Φίλαθλος στο Άβατο Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ανακοινώνουμε ότι ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ-Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. για το Κύπελλο Ελλάδος.
Η τιμή του εισιτηρίου .είναι στα 5 ευρώ για άνδρες και γυναίκες.
Τα μαγικά χαρτάκια του αγώνα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Λάκη Παπαδόπουλου στην Μ.Καραολή 54 Ξάνθη ,καθώς και από την ταβέρνα ο Φίλαθλος στο Άβατο Ξάνθης.
Η θύρα 1 θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και δεν θα βρείτε εισητήρια για την θύρα αυτή στα σημεία πώλησης.

Share it