Search

Ο απολογισμός της 7ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 22 γκολ, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Τρίποντα για Θρυλόριο, Αγιοχώρι και Αρσάκειο, ισοπαλίες σε Σάπες και Αρχοντικά.

ΑΕ Κομοτηνής-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 1-6

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατέκτησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου επικρατώντας με 1-6 της ΑΕ Κομοτηνής, σε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Θρυλορίου. Τρία τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Τζελέπης, από ένα σημείωσαν Καμενίδης, Παγκοζίδης και Μαυρίδης, ενώ το μοναδικό τέρμα της νεανικής ΑΕ Κομοτηνής σημείωσε ο Λαφτσής.

Ηρακλής Σαπών-Αετός Μίσχου 2-2

Στο πιο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής Ηρακλής Σαπών και Αετός Μίσχου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ! Ο αγώνα όμως είχε και τρίτο ημίχρονο αφού ο Αετός Μίσχου κατέθεσε ένσταση. Διαβάστε τον λόγο ΕΔΩ!

Ένωση Ασωμάτων-ΑΣ Αγιοχωρίου 0-1

Με το διπλό έφυγε από τους Ασώματους το Αγιοχώρι, νικώντας με 0-1 την τοπική Ένωση.

Ατσάλι Αρχοντικών-Πόντος Κομοτηνής 3-3

Ισόπαλοι με 3-3 αναδείχθηκαν Ατσάλι Αρχοντικών και Πόντος Κομοτηνής σε ένα χορταστικό ματς. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ισμαήλ Εφραίμ, Χασάν Βολκάν και Γατζάλ Αλή, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Χρηστίδης, Παπουτσίδης Μ. και Μπατζάκας.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-ΑΟ Αρσακείου 1-3

Με το διπλό έφυγε από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης η ομάδα του Αρσακείο ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 1-3. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Δελής, Αμέτ Μεμέτ και Μεχμέτ Καφετζί.

Ρεπό: Κομψάτος Πολυάνθου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από 7 αγωνιστικές.

Share it