Search

“Βαριά” καμπάνα της ΕΠΟ στον Ηλία Μακράκη του Ορφέα! Τα ματς που χάνει και οι τιμωρημένοι της αγωνιστικής

Ιδιαίτερα βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Πειθαρχικής της ΕΠΟ που μετά τα όσα κατέγραψε ο Μαμασούλας στο φύλλο αγώνα του αγώνα Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης τιμώρησε με 5 αγωνιστικές τον αμυντικό του Ορφέα, Ηλία Μακράκη!

Ο ξανθιώτης αμυντικός που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική για την αποβολή και άλλες 4 για την αντίδραση του και όσα είπε στον διαιτητή τα οποία γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, ενώ δέχτηκε και χρηματικό πρόστιμο 55 ευρώ.

Έτσι ο Μακράκης χάνει δεδομένα το παιχνίδι του Ορφέα με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή αλλά και τα επίσης δύο πολύ σημαντικά ματς με Νέστο Χρυσούπολης και Απόλλων Παραλιμνίου που ακολουθούν. Ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα της εκτίσει στα παιχνίδια Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με τον Ηρακλή Ζυγού, αρκεί φυσικά αυτά να οριστούν στις 5 και 12 Δεκέμβρη, έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει για το τελευταίο ματς του 2018 απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου στις 16/12.

Πέρα απο τον Ξανθιώτη αμυντικό αυτή την αγωνιστική ακόμη δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με τον Εβρίτη αμυντικό του Νέστου Ανδρέα Μκρτσιάν να χάνει το ματς στο Παραλίμνιο μια και συμπλήρωσε 4 κίτρινες, ενώ εκτός είναι και ο αμυντικός του Κεραυνού Πέρνης Στέλιος Λάσπατζης που επίσης συμπλήρωσε 4 κίτρινες

Share it