Search

Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Με νίκες συνέχισαν Ίασμος, Σιδηροχώρι και Πανθρακικός, με ανατροπή οι Σάπες, ευρεία επικράτηση για τα Παγούρια, πρώτο τρίποντο για την Στρύμη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Στρύμης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 3-1

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ορφέας Στρύμης επικρατώντας με 3-1 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Σάββα, ο οποίος με το χατ τρικ που πέτυχε στο 19′ το 52′ και το 74′ συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε ο Σπάρτακος ήταν να μειώσει με τον Ματζιούνη στο 76′ στο τελικό 3-1.

Αναγέννηση Παγουρίων-Βιστωνίδα Κοπτερού 5-0

Με το εμφατικό 5-0 νίκησε την Βιστωνίδα Κοπτερού η Αναγέννηση Παγουρίων, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική της πορεία. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ορφέας Ξυλαγανής-Ελπίδα Σαπών 1-2

Πραγματοποιώντας την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά η Ελπίδα Σαπών, έφυγε με το διπλό από την Ξυλαγανή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ροδουσάκη στο 7ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μεμέτ Εμρέ στο 69′, ενώ ο Αμέτ Ερκάν με το πρώτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα έγραψε το τελικό 1-2.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Γρατινής 1-0

Το γκολ που πέτυχε ο Αντωνιάδης στο 53ο λεπτό του αγώνα ήταν αρκετό ώστε να χαρίσει την νίκη και το τρίποντο στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου κόντρα στην Δόξα Γρατινής. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό δυνατό άνεμο, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, με τους γηπεδούχους ωστόσο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να διατηρούν το απόλυτο στην φετινή κούρσα για τον τίτλο.

Δόξα Προσκυνητών-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-1

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τους Προσκυνητές ο Πανθρακικός, χάρις το τέρμα του Γιαννακίδη στο 76′, που σκόραρε και πάλι μετά από πολύ καιρό. Έτσι οι πράσινοι διατήρησαν το σερί τους, όντας τέταρτοι στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη η Δόξα γνώρισε άλλη μια συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Δόξα Σώστη-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-4

Όντας καταιγιστική στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφυγε με το διπλό της νίκης από τον Σώστη. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it