Search

Εξαιρετική κίνηση του Άρη Αβάτου που κάνει άνοιγμα σε όλες τις Ακαδημίες της Ξάνθης για το ματς με Ολυμπιακό!

Σε μια εξαιρετική κίνηση  προχωρά ο Άρης Αβάτου που δείχνοντας το εορταστικό κλίμα που θέλει να δημιουργήσει για το ιστορικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του ΑΟΞ στις 19 Δεκεμβρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ), προχωρά σε άνοιγμα προς όλες της Ακαδημίες του Νομού για να δώσουν το παρών στο ματς.

Η ανακοίνωση του συλλόγου με όλα τα στοιχεία για το πως μπορούν οι Ακαδημίες να δώσουν βροντερό παρών, αναφέρει:

“Η Διοίκηση του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ αισθάνεται και έχει την ευγενή διάθεση στα πλαίσια της οικογένειας που αντιπροσωπεύουμε όλοι μαζί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας να προσκαλέσει όλα τα φυτώρια των ακαδημιών της Ε.Π.Σ.Ξάνθης στον ιστορικό αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας.

Τα παιδιά τα οποία αποτελούν και το μέλλον του ποδοσφαίρου μας θεωρούμε ότι είναι καλό να παρακολουθήσουν τον παραπάνω αγώνα.

Όσες ακαδημίες της Ε.Π.Σ.Ξάνθης επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. την Τετάρτη 19/12/18 και ώρα 15:00 θα πρέπει να εφαρμόσουν τα εξής:

1)Να δηλώσουν στον Γ.Αρχηγό του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ (Κο Μπόσβελη Ιωάννη τηλ.6937693857)πόσα παιδιά θα παρευρίσκονται στο γήπεδο με ακριβή αριθμό για κράτηση θέσεων στην κερκίδα(Τρεις μέρες νωρίτερα τουλάχιστον από την μέρα του αγώνα)

2)Οι συνοδοί των παιδιών από την εκάστοτε ακαδημία θα είναι και υπεύθυνοι για τον έλεγχο και την ασφάλεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της και την τοποθέτηση τους στις ανάλογες θέσεις της κερκίδας.

3)Οι συνοδοί των νεαρών των ακαδημιών θα φέρουν εισιτήριο αγώνα το οποίο τιμάτε στα 5 ευρώ.Για την ομαλή είσοδο των ακαδημιών προτείνεται οι συνοδοί των παιδιών να προμηθευτούν το εισιτήριο αγώνα νωρίτερα.

4)Η είσοδος των ακαδημιών και συνοδών αυτών θα πραγματοποιηθεί από την θύρα 3 του γηπέδου Α.Ο.Ξ.”

Share it