Search

Pre Game Κηφισιά – Α.Ε.Κομοτηνής (19:00): Εξάποντο ματς στο Ζηρίνειο!

Να βυθίσει ακόμη πιο βαθειά στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα την Κηφισιά θα επιδιώξει η Α.Ε.Κομοτηνής στο παιχνίδι για το πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Volley League (Ζηρίνειο, 19:00).

Η ομάδα της Κομοτηνής, που στις πρώτες αγωνιστικής έδειξε κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά σημάδια -πλην του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα-, έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί απ’ την αγωνιστική κρίση των Αθηναίων και να πάρει σημαντικούς και πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθειά της να συνοδεύσει την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία, με την εξασφάλιση της παραμονής της.

Η Α.Ε.Κομοτηνής δεδομένα θα προσπαθήσει να πλήξει την Κηφισιά στην υποδοχή, έναν τομέα στον οποίο έδειξε να “πονά” και στο παιχνίδι με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολης. Τα ποσοστά και η μέρα στην οποία θα βρεθούν επιθετικά οι Μουράνγκουα και Ανέστης Δαλακούρας, θα είναι επίσης ένας καθοριστικός παράγοντας που θα κρίνει το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά θα είναι το πρώτο ματς που η Α.Ε.Κομοτηνής δεν θα έχει ως αντίπαλο κάποια απ’ τα “βαριά ονόματα” της κατηγορίας και ομολογουμένως αναμένεται με ενδιαφέρον, το πως θα αντιδράσει η ομάδα του Ηλία Κρεούζη σε παιχνίδι διαφορετικών συνθηκών, όπου δεν θα είναι το μεγάλο outsider.

Είναι ένα παιχνίδι απ’ αυτά που είθισται να ονομάζονται εξάποντα -αν και το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο- στο οποίο η Α.Ε.Κομοτηνής αν δε χάσει, τονώνει ακόμη περισσότερο τη ψυχολογία της και αυξάνει τη διαφορά απ’ την τελευταία Κηφισιά.

Θυμηθείτε εδώ τη βαθμολογία.

Share it