Search

Photos: Εντυπωσιακός Αρίωνας έσπασε στην Ξάνθη το αήττητο της Θύελλας και την έπιασε στην δεύτερη θέση!

Πραγματοποιώντας μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς ο Αρίωνας Ξάνθης κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο την Θύελλα Φερών με 81-57, σπάζοντας της το αήττητο και παράλληλα την έπιασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Θερμού ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, απέναντι στην Θύελλα που δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση σε κανένα σημείο του αγώνα όντας σε όλο το ματς στο κυνήγι του σκορ. Εντυπωσιακοί για τους ξανθιώτες οι Αμοιράς και Καλιαμπάκας που τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα, ενώ στα θετικά για τους γηπεδούχους ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα με 10 παίκτες να έχουν σκορ. Απο την άλλη για την Θύελλα ο μόνος που αντεπεξήλθε στο ντέρμπι ήταν ο Ιωαννίδης που σκόραρε 34πόντους! ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έμειναν σε ρηχά νερά.

Την επόμενη αγωνιστική έχουμε σπουδαία ματς και για τις δύο ομάδες με τον Αρίωνα να έχει μπροστά του εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολυμπιάδα στην Αλεξανδρούπολη, με την οποία ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση. Ενώ εντός έδρας με το ανεβασμένο Δημοκρίτειο Κομοτηνής θα αγωνιστεί η Θύελλα Φερών που θα ψάξει την άμεση επιστροφή στις νίκες

Δεκάλεπτα: 15-8, 45-19(ημίχρονο), 59-37, 81-57

Διαιτητές: Ισιγώνης – Ευσταθιάδης

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Θερμός): Μπουτζικούδης, Χριστοφορίδης  5(1), Αμοιράς  20(1), Κάλφας 2, Καλιαμπάκας  25(3), Ευσταθιάδης  6, Ιακωβίδης  2, Τσήτσος  7, Καραμάνης  4, Δεληγιάννης  4, Φώτης, Αρβανιτίδης  6

ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ(Κεκές): Νεδέλτσος 3, Αντωνόπουλος 6, Ράλλης, Κεσανλής 1, Ιωαννίδης 34(6), Δαπουδάνης, Τσοκαναρίδης 1, Θεοφανούδης, Λαφτσίδης, Μπερμπέρης 8, Καραπαναγιώτης 4, Γιαννακάκης.

Share it