Search

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με νίκη του Άρη για τον Βαλάντη Κουρτίδη!

Μπορεί ακόμη να μην έχει πάρει την ευκαιρία για να κάνει ντεμπούτο με την Ανδρική ομάδα του Άρη στην Basket League, όμως ο ξανθιώτης γκάρντ Βαλάντης Κουρτίδης θα θυμάται για αρκετό καιρό την 21η Νοεμβρίου.

Μια και ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε την ευκαιρία στον 18χρονο διεθνή άσσο του Άρη να κάνει Ευρωπαϊκό ντεμπούτο, δίνοντας του χρόνο στο τελευταίο ματς του Άρη στην FIBA Europe cup και τον αγώνα απέναντι στην Βουλγαρική Λουκόιλ Λέφσκι Σόφιας, τον οποίο μάλιστα αγώνα οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν με 81-76.

Ο αγώνας στο «Nick Galis Hall» ήταν για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup και ο Άρης αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ρεκόρ 3-3 και την τρίτη θέση στον 7ο όμιλο.

Ο Ξανθιώτης γκαρντ πέρασε στο ματς στην δεύτερη περίοδο του αγώνα οπού αγωνίστηκε για 2:34, έχοντας και  προσπάθεια για τρίποντο. Σημαντική στιγμή για ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ που έχουν αναδειχθεί απο την Θράκη και αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τα επόμενα χρόνια, φτάνει να είναι υγιείς.

Τα δεκάλεπτα: 24-26, 46-43, 59-54, 81-76

Share it