Search

Ανάδειξε εσύ τους πιο δυναμικούς, πετυχημένους και ευφυείς ανθρώπους της Κομοτηνής! Ο εξαιρετικός σκοπός των Rodopi Awards 2018

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα «Βραβεία της Χρονιάς 2018» στην Ροδόπη, που διοργανώνουν o τηλεοπτικός σταθμός R Channel Θράκης σε συνεργασία με της «Γυναίκες Κομοτηνής».

Η εκδήλωση «Βραβεία της Χρονιάς 2018», έχει ως σκοπό την ανάδειξη των ανθρώπων μεμονωμένων ή συλλογικά, αυτής της μικρής μα όμορφης πόλης, που ξεχώρισαν στον τομέα τους και στοχεύει αφενός στην αναγνώριση και επιβράβευσή τους, αφετέρου στη δημιουργία θετικών προτύπων στην κοινωνία. Φέτος είναι αφιερωμένη στον Ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Κομοτηνής. Δηλώστε με την παρουσία σας, τη δύναμη αυτής της πόλης! Με την εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21:00στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην REX) στην Κομοτηνή.

Το SportsAddict όπως και πέρσι(θυμηθείτε ΕΔΩ την λαμπερή εκδήλωση) φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια προσπάθεια και έτσι είναι υποστηρικτής της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ψηφοφορίας των Βραβείων της Χρονιάς 2018 έχει ξεκινήσει και καταμετρά ψήφους και θα κλείσει στις 13/12/2018 στις 23:59 και έχει ως σκοπό την ανάδειξη των ανθρώπων μεμονωμένων ή συλλογικά, που ξεχώρισαν στον τομέα τους και στοχεύει αφενός στην αναγνώριση και επιβράβευσή τους, αφετέρου στη δημιουργία θετικών προτύπων στην κοινωνία. Άρα η αποκλειστική προσωπική σας μοναδική συμμετοχή είναι αυτή που θα διαμορφώσει τα αποτελέσματα και οποιαδήποτε παραβίαση θα ακυρωθεί. Άλλωστε όλα γίνονται για καλό, αυτό κρατήστε!  Κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα, υποχρεωτική είναι η αναγραφή του e mail σας ενώ προαιρετική είναι η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου σας.  Δείτε τους όρους του Διαγωνισμού. http://v2.rodopiawards.gr/index.php…

Μπείτε και ψηφίστε ΕΔΩ

Share it