Search

Photos: Πέρασε νικηφόρα και απο τον Πετεινό η Αναγέννηση Θαλασσιάς πριν τον “τελικό” με Ζυγό!

Ασταμάτητη συνεχίζει την πορεία της με στόχο την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος της ιστορίας της η Αναγέννηση Θαλασσιάς που πέρασε νικηφόρα και απο την έδρα του Πετεινού επικρατώντας με 2-0 του Άρη.

Η ομάδα του Τάσου Κελίδη ήταν επιβλητική στο παιχνίδι καταφέρνοντας να σκοράρει απο ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έχοντας και δύο ακυρωθέν τέρματα ως οφσάιντ, και να φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη απέναντι στον Άρη που δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο παιχνίδι του.

Μόλις στο 7′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν  μετά απο πάσα του Στέλιου Τουργαίδη ο Γιάννης Καζακής με σουτ έκανε το 0-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με την Αναγέννηση να είναι ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο  μέρος, με λίγες στιγμές και οι δύο ομάδες με τους τερματοφύλακες να μην έχουν πολύ δουλεια.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο η Αναγέννηση μπήκε δυνατά και στο 55′ κατάφερε να κάνει το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στέλιου Τουργαίδη,  όταν σε μια ανύποπτη  φάση ο Ρέβης προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με το στήθος με τον Θόδωρο Γιαπουτζή που ήταν κοντά στην φάση να δείχνει πως χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι δείχνοντας άμεσα πέναλτι. Αυτό το γκολ και  ειδικά όπως ήρθε αποπροσανατόλισε πλήρως την ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να ψάχνουν και τρίτο γκολ κάτι που κατάφεραν δύο φορές με τον Στέλιο Κοτζάκελη όμως αμφότερες ακυρώθηκαν μια και ήταν σε θέση οφσαίντ.

Μεγάλο αποτέλεσμα για την Αναγέννηση που κέρδισε έναν εκ των βασικών του αντιπάλων για την πρωτιά και μάλιστα στην έδρα του, και πλέον άπαντες στην Θαλασσιά στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο Ζυγό. “Γκρέμισε” ότι έχτισε της προηγούμενες αγωνιστικές με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα του Άρη που μετά την ήττα στο Ζυγό έχασε και απο την Θαλασσιά χωρίς να καταφέρει να βγάλει αντίδραση, ευτυχώς για την ομάδα του Πετενού ακολουθεί ξεκούραση και τρίποντο άνευ αγώνα για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στο καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους  Πέτρο Βαχαβιώλο και Ιρφάν Οτουζμπίρ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Ρέβης, Δασκαλάκης, Παυλίδης, Θεοδωρίδης, Φλώρος(89′ Σταγώνης), Μπουρλόγλου(69′ Κορωνίδης), Πουτακίδης, Καμπουρίδης, Κουκουρίγκος, Καντηλάφτη(89′ Βαρυτιμιάδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Ηλιάσκος, Μουζαφέρογλου, Κιαχίδης, Κελίδης Ν., Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Στ.(71′ Πεντεζίδης), Κουτίνης, Σταύρου, Κοτζάκελης(85′ Δελητζόγλου), Καζάκης(90′ Μυλωνάς), Κουτσομιχάλης(88′ Βασιλειάδης)

Share it