Search

Photos: Με ευρεία νίκη συνέχισε την εκπληκτική της πορεία η Αναγέννηση Παγουρίων! Καλή για ένα ημίχρονο η Βιστωνίδα Κοπτερού!

Με το εμφατικό 5-0 επικράτησε η Αναγέννηση Παγουρίων της Βιστωνίδας Κοπτερού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, το τέλος του οποίου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 1-0, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να επηρεάζονται μετά το δεύτερο γρήγορο τέρμα που δέχτηκαν στην επανάληψη, αλλά και από το 3-0, με αποτέλεσμα να επέλθει αυτή η βαριά ήττα. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως η Βιστωνίδα που σε 7 ματς είχε δεχθεί 4 γκολ, δέχθηκε 5 σε ένα. Η ομάδα των Μοεμίν Ερτζάν και Μουμίν Οντέρ, αν και πατούσε καλά στο πρώτο μέρος, χάνοντας μάλιστα και μερικές σημαντικές ευκαιρίες ώστε να σκοράρει, δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, σε αντίθεση με την Αναγέννηση. Το σύνολο του Μεμέτ Μεμέτ έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι πως φέτος διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο και δεν είναι η “πρωτάρα” της περσινής σεζόν, οπότε και έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει την είσοδό της στην πρώτη εξάδα!

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 3′, όταν το φάουλ του Σεφκέτ Σελήμ κατέληξε λίγο άουτ, χωρίς κανείς να καταφέρει να αλλάξει την τροχιά της μπάλας. Στο 19′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Βιστωνίδας, ο Τοτονίδης με πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού την Αναγέννηση κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν κατευθείαν, όμως στο 20′ ο Μούλιος έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Αραμπατζή, σε κόρνερ, μετά την εκτέλεση του οποίου Αραμπατζής και Ζουμπιάδης δεν κατάφεραν αν στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να απομακρύνουν. Στο 40′ σε μια παρόμοια φάση, Τοτονίδης και Αθανάσαρος δεν συνεννοήθηκαν σωστά, με τον Δεμήρ Χουσεΐν να απομακρύνει τελικά τον κίνδυνο.

Στο 51′ Ο Κωνσταντής γύρισε την μπάλα στον Αθανάσαρο που έκανε το 2-0, στο 55′ το πλασέ του Κωνσταντή μπλόκαρε ο Εφτούν και στο 58′ η κεφαλιά του Μούλιου πέρασε μόλις άουτ. Στο 63′ ο Εφτούν έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αθανάσαρου, ενώ ένα λεπτό αργότερα η προσπάθεια του ίδιου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 67′ ο Κωνσταντής με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0, ενώ στο 82′ ήταν η σειρά του Σωκράτους να σκοράρει για το 4-0. Στο 86′ το σουτ του Κεφή δεν βρήκε στόχο και στο 90′ ο Πολιτίδης, που πέρασε ως αλλαγή, έγραψε με σουτ από το ύψος της περιοχής το τελικό 5-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζιώτζιος που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Μπαλάφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Παγουρίων (Μεμέτ Μεμέτ): Σαββιδάκης, Τσόγιας, Μυτιληναίος, Μούλιος, Μακρής, Νταλάκος (84′ Λίλο), Χουσεΐν Ερέν, Κωνσταντής (88′ Σισκόπουλος), Αθανάσαρος (73′ Σωκράτους), Κεφής, Τοτονίδης (55′ Πολιτίδης).

Βιστωνίδα Κοπτερού (Μουμίν Οντέρ): Μπουτσακτσή Εφτούν, Δεμήρ Χουσεΐν, Χαρταλάμης (46′ Μαγκούτας), Ζουμπιάδης, Ιμπίς Ριντβάν (56′ Δαλή Ισμαήλ Μεμέτ), Θεοδωρίδης, Τομπά Αλτάι, Μοεμίν Ντογουκάν, Σεφκέτ Σελήμ, Ραμαδάν Σεβέν (85′ Τομπά Τζοσκούν), Αραμπατζής Γ. (46′ Ραμαδάν Σινάν).

Share it