Search

Πήρε το ντέρμπι με Άβαντα η Χηλή, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πιάσει κορυφή (photos)

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου η ΑΕ Νέας Χηλής επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου Άβαντα.

Πριν την έναρξη του σαββατιάτικου ματς στο γήπεδο της Χηλής, ο Άβαντας ήταν στην κορυφή με 15 βαθμούς, ακολουθούσε ο Πέπλος με 13, ενώ οι Χηλιώτες ήταν τρίτοι με 12. Η ομάδα του Δημήτρη Τσώνη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλο, οι παίκτες του οποίου είχαν μία εμφανή νευρικότητα στο παιχνίδι τους.

Στο 12′ οι γηπεδούχοι θα χάσουν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όταν μετά από σέντρα του Ράπτη, ο Ελλενίδης θα βρεθεί μόνος του μέτωπο με την εστία και από πολύ κοντινή απόσταση θα σουτάρει άουτ. Στο 20′ η μπάλα θα κάνει το χατίρι στον επιθετικό της Χηλής ο οποίος θα βρει με κεφαλιά ελάχιστα τη μπάλα μετά από σέντρα του Φραγκούλη για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσανάκας θα απειλήσει με σουτ, με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου Τσακουρίδη να αποκρούει. Στο 24′ πρώτη μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στην αναμέτρηση, με τον Παπαναστασούλη να πιάνει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και τον Καλύβας να αποκρούει. Στο 40′ νέα ευκαιρία για τη Χηλή, με τον Πεζικίδη από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Τσακουρίδη.

Στο β’ ημίχρονο δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες και τα σφυρίγματα από την άλλη πλευρά πολλά. Η Χηλή κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος και πλέον ισοβαθμεί με τον Άβαντα στη 2η θέση με 15 βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΑΕ Ν. Χηλής (Τσώνης): Καλύβας, Λιαρούδης, Διακίδης, Χαρχαλίδης, Σιδεράς, Ράπτης, Φραγκούλης, Τσανάκας, Πεζικίδης (70′ Δέλκος), Ελλενίδης, Κυριακίδης (90+3 Φυλλαρίδης).

Ατρόμητος Άβαντα (Νέδος): Τσακουρίδης, Καραγιάννης, Δανιήλ (87′ Φουρνουτζής), Παπαχρήστου, Ταξιόπουλος, Σύρος, Καλαϊτζίδης (50′ Νένογλου Κ.), Καλτσάς, Παπαναστασούλης, Πλουμίδης, Μανωλίδης (64′ Νένογλοου Σ.).

Διαιτητής: Σταφυλάς – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Σουλιώτης

Δείτε φωτογραφίες εδώ.

Share it