Search

Αποκαρδιωτική Εθνική που αποχαιρέτησε με ήττα το Nations League (VIDEO)

Τι και αν ήθελε μόλις έναν βαθμό για να κατοχυρώσει το ελάχιστο, δηλαδή τη δεύτερη θέση στο γκρουπ της; Η Εθνική κατάφερε να ηττηθεί απ’ την Εσθονία στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ με 0-1 και να βάλει αυτογκόλ στην προσπάθειά της για επανεκκίνηση.

Παρά τα ενθαρρυντικά σημάδια στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη, που δεν είχαν να κάνουν τόσο με τη νίκη, αλλά με τη διάθεση των διεθνών στο παιχνίδι με τη Φινλανδία, η Εθνική έκανε πισωγύρισμα απέναντι στην Εσθονία. Κακή εικόνα στο μεγαλύτερο ματς, που δεν δικαιολογείται ακόμη και απ’ τις αρκετές δοκιμές του Αναστασιάδη έφερε προβληματισμό και πάλι στις τάξεις της ομάδας.

Οι αρκετές σε αριθμό τελικές δεν ήταν οι περισσότερες επικίνδυνες για τον τερματοφύλακα της Εσθονίας, που είχε απάντηση στα σουτ των Μπακασέτα, Ζέκα και Σάμαρη στο πρώτο ημίχρονο. Οι Εσθονοί προηγήθηκαν πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος με το αυτογκολ του Λαμπρόπουλου στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο Φορτούνης, Μάνταλος και Τοροσίδης χωρίς να αλλάξουν κατά πολύ την εικόνα του παιχνιδιού. Ο πρώτος είχε δοκάρι, ενώ ακόμη μια καλή στιγμή ήταν το γυριστό του Καρέλη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος με την Εθνική να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη νεοσυσταθείσα διοργάνωση με άσχημο τρόπο.

Στα αξιοσημείωτα η 100αρα του Τόρο (περισσότερες λεπτομέρειες σε νέα ανάρτηση σε λίγο)

 

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Μπακάκης (46’ Τοροσίδης), Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ζέκα, Σάμαρης, Μπουχαλάκης (70’ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης

Εσθονία (Μάρτιν Ράιμ): Λέπμετς, Καμς, Ταμ, Βίμαν, Ζένιοφ (81’ Πικ), Λεπίστου (68’ Αντόνοφ), Σάπινεν (86’ Ογιάμα), Λουτς, Καλάστε, Ντμιτρίγιεφ, Μπαράνοφ

 

 

Share it