Search

«Nations League» δυάδα για ταμείο

Σημαντικές επιλογές έχει το σημερινό πρόγραμμα της Κυριακής, με δυάδα προγνωστικών να προκύπτει στο Foxbet από το Nations League.

Αγγλία – Κροατία

Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από το «Wembley». Η Αγγλία επικράτησε με 3-0 σε φιλικό των ΗΠΑ, αναμέτρηση που συνδυάστηκε με την τελευταία εμφάνιση με την Εθνική του Γουέιν Ρούνεϊ. Σήμερα θέλει να πάρει ακόμα μία νίκη έτσι ώστε να τερματίσει πρώτη και να πάει αυτή σε πλέι οφ. Τη νίκη θέλουν ωστόσο και οι Κροάτες, αφού με τρίποντο είναι αυτοί που παίρνουν την πρωτιά του ομίλου. Σημαντική απώλεια για τους Βαλκάνιους αυτή του τραυματία μέσου Ράκιτιτς. Τι κρατάμε; Στοιχηματικά ο άσος στο 1.86 έχει το προβάδισμα, με την Αγγλία να έχει και τη συμπαράσταση του κοινού της. 

Ελλάδα  – Εσθονία

Το δεύτερο σημερινό σημείο μας προκύπτει από τον αγώνα της Εθνικής μας. Με το δεξί το ντεμπούτου του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής μας, η οποία αν και δεν ικανοποίησε επικράτησε με 1-0 της Φινλανδίας. Η Εσθονία έχει μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, όπου έχει δείξει απογοητευτική παρουσία. Εκτός για την Ελλάδα ο Μανωλάς ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο προηγούμενο ματς. Το 2×2 είναι μονόδρομος για ένα νέο ξεκίνημα για την χώρα μας. Ο άσος της Ελλάδας είναι πιθανός, όπως άλλωστε δείχνει και η απόδοσή του, ενώ αν τον συνδυάσουμε με το over 1.5, μας δίνει το τίμιο 1.73.

Share it