Search

Χωρίς το θετικό αποτέλεσμα επιστρέφει από την Χρυσούπολη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Την ήττα με 1-0 από τον Κεραυνό Πέρνης γνώρισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Χρυσούπολη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΘνικής!

Σε ένα ματς που διεξήχθη όπως και τα υπόλοιπα σε δύσκολες συνθήκες και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, το σύνολο του Σάββα Αϊβάζη που παρατάχθηκε με δύο σημαντικές απουσίες, έφτασε στην ανάπαυλα με το 0-0, σε ένα πρώτο μέρος χωρίς κάτι ιδιαίτερο με την ομάδα της Ροδόπης μάλιστα να στέκεται καλύτερα απο τους αντιπάλους της.

Στο 55′ στην μεγαλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, η σέντρα του Φιλιππίδη κόντραρε, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, όμως πριν περάσει την γραμμή κόλλησε στον αγωνιστικό χώρο, με τους αμυντικούς του Κεραυνού στην συνέχεια να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, όταν από την σέντρα του Λάσπατζη, ο Τζιβανόπουλος με κεφαλιά, έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού, κάνοντας το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με το Κόσμιο ωστόσο να μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αν παρουσιάζονταν περισσότερο ψύχραιμο στην τελική προσπάθεια. Με σοβαρό τραυματισμό αποχώρησε απο το γήπεδο ο ξανθιώτης χαφ της Πέρνης, Τόλης Τσανακτσόγλου που έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Πλέον στο Κόσμιο στρέφουν την προσοχή τους στο κομβικό και μεγάλης σημασίας ματς με τον Άρη Αβάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ ο Κεραυνός θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του και κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου στην Χρυσούπολη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης που είχε για βοηθούς τους Κηλικιώτη και Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος,  Καλτσάς, Μπουλγούρας, Τσάκωνας, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Γεωργιάδης(77′ Τσανακτσόγλου, 87′ λ.τρ. Κλοκίδης), Κωστόπουλος(60′ Χαλπέτης, Χαριτίδης, Χατζηκυριάκου.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Δημοσθένους, Ζάγγουλος, Πλασταράς, Στοΐνοβιτς, Ταχτσόγλου, Μαυράκης, Χατζητουλούσης, Φιλιππίδης.

Share it