Search

Ο Άρης Αβάτου κυρίαρχος στο ξανθιώτικο ντέρμπι, ήττες για τους άλλους 3 της Θράκης! Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία!

Ο Άρης Αβάτου ήταν ο μεγάλος νικητής του Ξανθιώτικου ντέρμπι . Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά στο ντέρμπι απέναντι στο σύνολο του Μπάμπη Χατζημεστή πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη σ’ ένα γκολ του Κουτσούμπα στο 56ο λεπτό. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Θράκης (ΠΑΟΚοσμίου, Ασπίδα Ξάνθης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης) συνέχισαν με ήττες την πορεία τους στον 1ο όμιλο, παραμένοντας κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ μεγάλοι νικητές της αγωνιστικής ήταν Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Ορφανού, Καβάλα και Απόλλων Παραλιμνίου.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος, αφού η έντονη βροχόπτωση τον επιβάρυνε. Τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο ο ισχυρός αέρας με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι πολύ καλές στιγμές μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Ένα γκολ, αυτό του Κουτσούμπα, ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες, με τον Άρη Αβάτου να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο και μία τονωτική ψυχολογική ένεση. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν παράπονα για τη φάση του γκολ, οι οποίες έφεραν εκνευρισμό εκατέρωθεν με συνέπεια να βγουν αρκετές κίτρινες κάρτες απ’ τον Μαρόπουλο του συνδέσμου Μακεδονίας, μία εκ των οποίων άφησε με 10 τον Ορφέα Ξάνθης, καθώς ο Μακράκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη στο 60.

Αρνητική ήταν αγωνιστική για τους υπόλοιπους τρεις εκπροσώπους της περιοχής μας που “γεύτηκαν” ισάριθμες ήττες σε Κιλκίς, Χρυσούπολη και Οφρύνιο. Ο ΠΑΟΚοσμίου που στάθηκε καλά απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης “λύγισε” στο τέλος μ’ ένα γκολ του Κλοκίδη στο 82′. Η Ασπίδα δέχτηκε δύο μαζεμένα γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (στο 60 και 65), αλλά παρά το γεγονός πως απάντησε με τον Σαββόγλου άμεσα (72) δεν κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Αετό να “βρίσκει” ακόμα ένα γκολ στο τέλος. Ήττα και για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με την ομάδα του Μιχάλη Φλώρου να είναι μέσα στο ματς μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ. Το τέρμα του Μουσόνι στο 39′ αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πριν κλείσει το ημίχρονο δέχτηκαν ακόμη άλλο ένα γκολ (44). Ο Φόρτζιου στο 64 έκανε τ 3-0 με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης απλά να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Κολονέρο.

Μεγάλος νικητής της αγωνιστικής ο Νέστος Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη που πέρασε νικηφόρα απο τις Σέρρες και διατηρήθηκε στην κορυφή, ενώ με εμφατικό τρόπο κέρδισε η Καβάλα το Σιδηρόκαστρο. Σημαντικό διπλό πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου στο Καλαμπάκι.

Αναλυτικά:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης: 1-0 (56′ Κουτσούμπας).

Αετός Ορφανού – Ασπίδα Ξάνθης: 3-161′ Μουδούρογλου, 65′, 80′ Παυλίδης / 71′ Σαββόγλου).

Κεραυνός Πέρνης – ΠΑΟΚ Κοσμίου: 1-0(76′ Τζιβανόπουλος).

Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 3-1(31′ Μουσόνι, 44′ & 68′ Τσολακίδης / 90 Κολονέρος).

Πανσερραϊκός – Νέστος Χρυσούπολης: 1-2(45′ πεν. Βλαχόπουλος / 21′ Φ. Τζαμπέγια, 86′ Παρουτσης).

Εθνικός Σιδηροκάστρου – ΑΟ Καβάλα: 0-6(9′ & 67′ Μακρόπουλος, 11′ Τσούτσης, 76′ Γεμιστός, 85 Γιατσιμοβιτς, 90′ Βαλαβανόπουλος).

ΑΕ Καλαμπακίου – Απόλλων Παραλιμνίου: 0-1(34′ Λαζαρίδης).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νέστος Χρυσούπολης 18 (17-7)

——————————————-

2. Α.Ο.Καβάλα 17 (18-3)

——————————————-

3. Αετός Ορφανού 17 (16-8)

4. Ορφέας Ξάνθης 14 (12-8)

5. Αλέξανδρος Κιλκίς 12 (10-4)

6. Πανσερραϊκός 12 (13-11)

7. Κεραυνός Πέρνης 12 (6-3)

8. Άρης Αβάτου 11 (9-8)

9. Απόλλων Παραλιμνίου 11 (6-7)

——————————————-

10. Εθνικός Σιδηροκάστρου 8 (3-13)

11. ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (7-12)

12. ΑΕ Καλαμπακίου 6 (5-12)

13. Ασπίδα Ξάνθης 6 (6-22)

14. Εθνικός Αλεξ/πολης 3 (6-17)

 

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Μαγειρευτά πιάτα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά, φρέσκες σαλάτες, οι πιο λαχταριστές σούβλες, τα πιο νόστιμα κρεατικά σχάρας και φούρνου είναι στο Πασαλίκι!

Πλέον όλα τα αγαπημένα σας πιάτα και με τηλεφώνημα (25510 83711) και μέσω ίντερνετ (www.e-food.gr) στην πόρτα σας! Θα βρείτε “Το Πασαλίκι” στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, Απολλωνιάδος 2.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

 

Share it