Search

Ήττα στο Οφρύνιο για την Ασπίδα Ξάνθης πριν τους τέσσερις “τελικούς” παραμονής!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παυλίδη που σκόραρε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ ο Αετός Ορφανού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Ασπίδας Ξάνθης κερδίζοντας με 3-1.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο  μέρος, με την μοναδική φορά που κατάφερε ο Αετός να βρει τρόπο να απειλήσει ο Δεμένικος σταμάτησε τα σουτ των Παυλίδη και Δουμάνη. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο δυνατά και στο 57′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν μετά απο σέντρα του Παυλίδη ο Μουδούρογλου με σουτ έκανε το 1-0, σε μια φάση που πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.  Στο 65′ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με ένα πολύ τυχερό γκολ, όταν μετά απο σέντρα η μπάλα κόλλησε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Οφρυνίου με τον Παυλίδη να το εκμεταλλεύεται και με σουτ να κάνει το 2-0.

Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει μείωσε με τον Σάββογλου στο 71′, προσπάθησε και για την ισοφάριση όμως στο 82′ ξανά ο Παυλίδη βρήκε κενό χώρο και με σουτ

Με την καλύτερη ψυχολογία πάει στο ντέρμπι με την Καβάλα ο Αετός που είναι δεύτερος με 17 βαθμούς μαζί με τον ΑΟΚ, παρέμεινε στους 6 βαθμούς η Ασπίδα Ξάνθης με την ξανθιώτικη ομάδα να στρέφει την προσοχή της στο κομβικής σημασίας ματς με Αλέξανδρο Κιλκίς στο ΔΑΚ Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή, με τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές να είναι κομβικές για τους ξανθιώτες που έχουν να παίξουν με Κιλκίς, Καλαμπάκι, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Παραλίμνιο σε “τελικούς” παραμονής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους  Γκιόση και Δανδανίδη της ΕΠΣ Θράκης.

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Καραγιαννίδης, Παυλίδης Ν., Δαγκούλης, Μουδούρογλου, Ελέζι, Παυλίδης Γ. Δούμανης, Κωνσταντίνου

Στον πάγκο: Σαββατιανός, Δουσδαμπάνης, Χρυσικός, Μήττας, Γιατσιάβας, Προβατίδης, Κωνσταντινίδης.

Ασπίδα Ξάνθης: Δεμένικος, Σαμαράς Ανδρ.(46′ Κατσής) , Ζώτος(74′ Νταμπανλής), Νικολούδης, Θεοφυλάκης(80′ Χατζηπαρασκευάς), Μερακλής, Κυριαζίδης, Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης, Σαββόγλου, Ανδρέου(55′ Δογανίδης).

Share it