Search

Έβδομη ήττα σε οκτώ ματς για Εθνικό που παρέμεινε τελευταίος στη βαθμολογία

Ουραγός στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής συνεχίζει να είναι ο Εθνικός Αλεξ/πολης που γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το α’ ημίχρονο, στο οποίο κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν τα δύο από τα τρία τέρματα τους και να κάνουν πολύ δύσκολο το έργο του Εθνικού.

Ο Μουσόνι μετά από συρτή σέντρα άνοιξε το σκορ για τον Αλέξανδρο με πλασέ στο 39′, ενώ σε πανομοιότυπη φάση στο 44′ ο Τσολακίδης έκανε το 2-0.

Στο β’ μέρος οι Εβρίτες απείλησαν με Μαρασλή και Δεδελούδη, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα, με τους γηπεδούχους να κάνουν τρία τα τέρματα τους στο 64′ με τον Φορτζίου που νίκησε στο τετ α τετ τον Αρβανίτη. Το μόνο που κατάφερε ο Εθνικός ήταν να μειώσει σε 3-1 με ένα σλάλομ και ωραίο τελείωμα του Κολονέρου που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Συνθέσεις:

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ζάικος, Μουλουγουρίδης, Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ., Αϊδονίδης, Φορτζίου (85′ Παπαδόπουλος Κ.), Μουσόνι, Προβατίδης (80′ Λατινόπουλος), Τσολακίδης (60′ Αγαθαγκελίδης).

Εθνικός Αλεξ/πολης: Αρβανίτης, Δορουγιδένης (60′ Σωτηράκης), Λυμπέρης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Τσαπάνης (70′ Σιδηρόπουλος), Πατσιώρας, Γκαβανόζης (60′ Κολονέρος), Γκαϊδατζής (70′ Δεδελούδης), Μαλτέζος, Μαρασλής.

Share it