Search

Με νέο ακραίο και ετοιμοπόλεμο Γκμίτροβιτς στην μάχη με Κηφισιά ο Εθνικός

Από την αγωνιστική των ντέρμπι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΑΟΠ Κηφισιάς (6η αγωνιστική, 17/11, 18.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής).

Και οι δύο ομάδες μέσα από αρνητικές συγκυρίες έχουν βρεθεί στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης. Θα βρεθούν αντίπαλοι δύο από τους κορυφαίους ακραίους, ο Σέρβος Γκμίτροβιτς και ο Καναδός Χαντ, με τον παίκτη του Εθνικού να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Εθνικός θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο τον Αργεντινό ακραίο Πάμπλο Μπενγκολέα. Είναι γεννημένος στις 8 Μαΐου 1986 στο Μπουένος Άιρες, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται ακραίος και θα πάρει τη θέση του Καναδού Ρίλεΐ Φρίσεν. Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Αποφασίσαμε μία αλλαγή ξένου προκειμένου να βελτιώσουμε ορισμένα ποιοτικά στοιχεία του παιχνιδιού μας. Ο Μπενγκολέα έχει λίγες ώρες μαζί μας και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής όμως είναι ένας έμεπειρος αθλητής που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Και εμείς και η Κηφισιά θέλουμε τους βαθμούς και θα γίνει μία μεγάλη μάχη».

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά η Κηφισιά που έχει μόλις έναν βαθμό. Το θετικό για την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη είναι πως όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του και αποφασισμένοι για τη νίκη.

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς Χρίστος Μπέλος δήλωσε: «Αυτή την αγωνιστική παίζουμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες. Είναι ένας παράγοντας που διαχρονικά δίνει βαθμούς στον Εθνικό. Εμείς θα πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοσή μας ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό στην Αλεξανδρούπολη. Όσο προχωρούν οι αγωνιστικές ημέρες και δεν κερδίζουμε η πίεση αυξάνεται. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το ξεπεράσουμε αυτό. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μία νίκη προκειμένου να απελευθερωθούμε και να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική στα παιχνίδια με τον Παμβοχαϊκό και τον Φοίνικα. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στους τελευταίους πόντους των σετ».

Στο παρελθόν έχουν γίνει 25 αγώνες και ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 14-11.

Share it