Search

Με ένα νέο πρόσωπο αλλά και με σημαντικές απουσίες ταξιδεύει στην Χρυσούπολη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου! Η αποστολή των ασπρόμαυρων!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Κοσμίου για το εκτός έδρας ματς με τον Κεραυνό Πέρνης!

Ο Σάββας Αϊβάζης δεν υπολογίζει τους Ράπτη, Τάτσιο, Καρασιούνα, Ρουμπιέ και Κυριακόπουλο, θα έχει όμως στην διάθεσή του τον Σεϊδάν Μαμούτ, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά την ταλαιπωρία του με τους τραυματισμούς, αλλά και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

“Με μία προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Κεραυνό Πέρνης.
‼️ Με δύο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου καθώς οι Ρουμπιές και Κυριακόπουλος ένιωσαν ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας και δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Χρυσούπολη.
Οι 19 εκλεκτοί του Σάββα Αϊβάζη για την αναμέτρηση κόντρα στον Κεραυνό Περνης είναι οι: Δεληγιάννης, Κεχαγιάς, Ζάγγουλος, Πλασταράς, Δημοσθένους, Νάνος, Τριάντος, Βούλγαρης, Τζατζανάς, Λεβεντέλλης, Ταχτσόγλου, Χατζητουλούσης, Ξενάκης, Στοΐνοβιτς, Φιλιππίδης, Μαυράκης, Γιαννακόπουλος, Βουλγαρίδης, Σεϊδάν Μαμούτ.”

Share it