Search

Από την κόλαση στον παράδεισο με ολική ανατροπή η Νίκη!

Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες η Νίκη για την 7η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών. Ωστόσο , για να φτάσει στη νίκη , έπρεπε να περάσει από χίλια κύματα και να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ασκληπιό Τρικάλων. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης χρειάστηκε να παλέψει σε έναν αγώνα που διήρκησε πάνω από δύο ώρες για να πανηγυρίσει το 3-2 σετ και να επανέλθουν και πάλι τα χαμόγελα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Η ομάδα από τη Θεσσαλία παρότι κατέφθασε στον Έβρο με μόλις 7 αθλήτριες (έξι συν την λίμπερο), εμφανίστηκε άκρως ανταγωνιστική και ιδιαίτερα αξιόμαχη. Με καλό σερβίς, με εντυπωσιακές άμυνες και αποτελεσματική επίθεση, αιφνιδίασε τις γηπεδούχες και έφτασε να προηγηθεί με 0-2 σετ , δείχνοντας ότι είναι ικανή να φτάσει στο τρίποντο. Μάλιστα προηγήθηκε και στο τρίτο σετ.

Στο όλο σκηνικό βοήθησε και το γεγονός ότι οι αθλήτριες της Νίκης ήταν αγνώριστες και με πολλά λάθη, χάριζαν εύκολους πόντους στις αντίπαλες. Μετά από μια μάχη θρίλερ, τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη μείωσαν σε 2-1 σετ και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι . Ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους στο τέταρτο σετ και με πιεστικό σερβίς έφτασαν στην ισοφάριση.

Η Νίκη στο τάι μπρέικ είχε το πάνω χέρι, έφτασε να προηγείται με 14-11, τα Τρίκαλα ισοφάρισαν αλλά τελικά στο τέλος πιο ψύχραιμη πανηγύρισε το 16-14 και 3-2 σετ.

Παρά το παιχνίδι θρίλερ, και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των αθλητριών του , ο προπονητής της ομάδας της Νίκης Γιάννης Ανδρεάδης, κρατά την μαχητικότητά τους, αλλά και το γεγονός ότι πάλεψαν και δεν τα παράτησαν όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Τα σετ: 20-25, 23-25, 26-24, 25-18, 16-14

Νίκη (Ανδρεάδης): Τζήλλα, Παπάζογλου, Καρακύκλα, Νικολαίδου, Παρισάκη, Μαραθοκαμπίτου, λ-Λυμπεροπούλου (Πεπόνη, Ζυγερίδου).

Τρίκαλα (Βασίλεβα): Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Βιόλα, Αθανασοπούλου, Βογιατζόγλου, λ-Κότσιρα.

 

 

Share it